“Eu sînt Ivcelnaiv.

Poet naiv. Optimist undercover. Copywriter meseriaș. Fotograf întâmplător. Dansator lamentabil. Fericit tată. 

Am lucrat vreo 15 ani în industria de advertising din România. Am făcut campanii importante, am luat premii pe la festivalurile de publicitate, am crescut odata cu multe branduri. Dar cea mai mare provocare profesionala a fost sa ies din câmpul muncii și să intru în pădurea plină de neprevăzut a freelancingului. Mintea mea era atât de obișnuită cu rutina de angajat încât mi-a luat jumatate de an să înțeleg că acum sînt angajat la EU SRL. Dar iată-mă aici. În 3 ani jumătate am înțeles că am pierdut iluzia unei stabilități dar am câștigat, în primul rând, timp. Timpul meu. Și odată cu el, am început să mă recâștig pe mine.

Ce cred despre educația din România?

Educația din România este o șosetă peticită până la refuz. Nimeni nu a vrut să o regândească, să o croiască pe principii moderne, cu materiale actuale. Toți s-au mărginit la a o petici. Rezultatul este ca tinerii absolvenți de orice umblă mai mult desculți pe acești cărbuni aprinși pe care capitalismul românesc îi pune la dispoziție. Ce e de făcut în această situație? Să închizi ochii și să te uiți în interiorul tău. Să faci ceea ce simți, ceea ce îți place. Până la urmă, oamenii ăia care calcă pe cărbuni aprinși reusesc asta, printre altele, pentru că își doresc cu adevărat s-o facă.”


Prin campania #DareTo spunem poveștile de succes ale oamenilor îndrăzneți care ne inspiră. Ei și-au învins temerile și au mers mai departe, învățând din greșeli. Pentru a deveni adulți curajoși, asemenea lor, adolescenții au nevoie de susținerea noastră. La Școala de Valori îi încurajăm să se dezvolte prin proiecte interactive de educație nonformală.

DONEAZĂ și împreună dăm curaj tinerilor să îndrăznească mai mult!