W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com

Descopera lumea

“I have no special talent, I am only passionately curious.” – Albert Einstein

Curiozitatea. Dorinţa de a cunoaşte, de a şti mai multe, pasiunea pentru ce e nou şi interesul faţă de ce se întâmplă în tine şi în lumea din jur. Pentru că vrem să-i încurajăm pe tineri să fie curioşi şi să-şi exploreze potenţialul, am creat programul “Descoperă lumea”.

Proiectul are ca partener principal compania Saint Gobain şi constă într-un grup de ateliere adaptate pentru tineri de vârste variate, în cadrul cărora aceştia trec printr-un proces de autocunoaştere şi îşi dezvoltă personalitatea, dobândind mai multă încredere în ei.

descopera lumea header

Explorez

O adevărată călătorie prin universul ludic, atelierul “Explorez” propune învăţare prin joc, într-o atmosferă distractivă, alături de prieteni.

De-a exploratorii

Pentru cei dornici de aventură, atelierul “De-a exploratorii” a pregătit o călătorie în lumea fantastică a imaginaţiei, împreună cu un echipaj simpatic. Avem un traseu plin de provocări, care antrenează creativitatea, spiritul competititv, dar şi capacitatea de colaborare.

Descopera-ti super-puterile

Crezi că trebuie să fii erou ca să ai super-puteri? La atelierul “Descoperă-ţi super-puterile” participanţii trec printr-un proces de autocunoaştere şi analiză a valorilor, află mai multe despre gândirea critică și sistemică, învaţă despre cheltuieli isteţe, economii inspirate şi organizarea bugetului, dezvoltându-şi punctele forte. În plus, tinerii îşi fac o idee despre ce abilităţi şi meserii vor fi căutate în viitor, astfel încât să aleagă un drum profesional în cunoştinţă de cauză.

Gandeste in Stil Mare

Conceput ca un antrenament pentru succes, “Gândeşte în Stil Mare” se adresează adolescenţilor cu vârsta cuprinsă între 15 şi 18 ani, pentru care îşi propune să fie o busolă a dezvoltării.

descopera lumea LOGO final 311 x 216În cadrul unui mix de ateliere față-în-față și online, adolescenții află care sunt elementele cheie în alegerea carierei, descoperă cine sunt ei cu adevărat, cum se prezintă și cum sunt percepuți de către ceilalți, își pun în valoare talentul și pasiunea experimentând contexte noi, învață din interacțiunea cu ceilalți participanţi şi sunt inspiraţi de invitaţi-model.

Rezultatul va fi o comunitate de tineri ambiţioşi, preocupaţi de autocunoaştere, încrezători în calităţile lor, motivați să producă o schimbare pozitivă în comunitațile din care provin.

Atelierele “Descoperă lumea” s-au desfășurat în perioada septembrie – decembrie 2015 în Bucureşti, Turda şi Călăraşi.

Partener

saint gobain