Susținem inițiativele educaționale care aduc valoare și încurajează inovația. Credem că avem nevoie de mai multe modele de oameni curajoși, care își transformă ideile în realitate, așa că ne-am bucurat să fim parteneri de publicare la o carte deosebită, ce are în prim plan un om îndrăzneț și vizionar: Elon Musk.

Publica Youngster, seria care cuprinde cărți de nonficțiune pentru copii și adolescenți, include acum și biografia lui Elon Musk, inovatorul antreprenor din spatele companiilor SpaceX, Tesla, SolarCity și PayPal. “Elon Musk pentru tinerii cititorieste prima carte publicată în parteneriat cu Școala de Valori, cu sprijinul PwC România.

Cine este Elon Musk?

Musk a revoluționat trei industrii în același timp: industria spațială, industria automobilistică și industria energetică. În carte,  jurnalistul și autorul Ashlee Vance ne prezintă informații pentru care a primit exclusivitate din partea lui Elon Musk, a familiei și prietenilor săi. Povestea începe în Africa de Sud, cu copilăria lui Musk, și continuă în Statele Unite ale Americii, cu invențiile sale impresionante și cu companiile care au schimbat lumea.


„Te încurajez să citești povestea acestui antreprenor genial, pentru a-ți descoperi talentele și ideile tale mărețe și cum poți să le pui la treabă.” (Silvia Bogdan, Președinte Școala de Valori)

„Antreprenoriatul și inovația sunt cele două ingrediente magice care pot îmbunătăți și transforma radical țara noastră și, tocmai de aceea, ar trebui să ne inspirăm din modelele celor care întruchipează aceste trăsături.” (Ionuț Simion, Country Managing Partner PwC România)

Te invităm așadar să citești această carte și să-ți iei o doză de inspirație pentru visurile tale cele mai îndrăznețe!