Cu siguranţă ai şi tu o viziune despre unde vrei să ajungi. Poate nu vezi o imagine clară a viitorului tău, dar ai o voce care îţi spune, că ai un potenţial care aşteaptă să fie scos “din cutie”. Ai un drive, un ceas intern care te face să construieşti la versiunea ta mai bună în fiecare zi…uneori îl auzi şi ştii că el îţi dă energie, alteori uiţi că există, însă el îşi face treaba tot timpul, cu responsabilitate. 

Lumea e în schimbare şi într-o continuă evoluţie, aşa că şi job-urile sunt în schimbare, iar rolurile unde tu ţi-ai putea juca atuurile sunt din ce în ce mai ofertate. Şi, ce-i drept, asta cere de la tine şi de la noi toţi, ceilalţi, abilitatea de a rămâne vii şi conectaţi cu evoluţia. Stagnarea e cel mai mare risc pe care ți-l poți asuma în carieră.

Angajatorii caută astăzi tineri care se pot mândri că au dezvoltat până la momentul întâlnirii de la interviu o serie de abilităţi şi competenţe şi că portofoliul lor cuprinde experienţe de formare care i-au format ca profesionişti. Pentru a răspunde noilor nevoi și trenduri profesionale care se nasc în contextul schimbării disruptive, Şcoala de Valori şi EY România au creat EY Express #GetFutureReady, un program unic, care antrenează competențele viitorului în România.

Proiectul este dedicat tinerilor competitivi, ambiţioşi, care îşi recunosc potenţialul şi vor să şi-l valorifice. Înclinaţia şi interesul faţă de zona de business şi IT sunt ingrediente pe care, dacă le ai, îţi spun că proiectul va fi un mediu foarte fain de învăţare pentru tine.

Timp de 4 zile, vei avea parte de ateliere interactive, în care îţi vei dezvolta competenţe în arii precum: rezolvarea de probleme complexe și gândirea critică, managementul interpersonal, exceptional client service, managementul riscului, managementul de proiect. Unul dintre marile beneficii ale atelierelor este că acestea sunt create şi livrate de către o echipă de traineri din Şcoala de Valori şi profesionişti ai companiei EY România, conectaţi la nevoile pieţei. Vei concura cu alţi tineri ca tine în proiecte invidivuale sau de echipă, iar la final vei primi puncte în funcţie de cât de bine ţi-ai îndeplinit task-urile. Vei putea observa mai clar, astfel, unde eşti şi unde poţi ajunge.

Să-ţi mai spunem că vei lua contact cu metode non-formale şi inovative de învăţare, care îţi vor creşte apetitul pentru dezvoltare? Tehnicile de gamification, învăţarea peer-to-peer, gândirea digitală şi feedback-ul de la traineri şi mentori sunt printre acele instrumente care te vor propulsa spre un tu mai conectat la dorinţele tale şi la oportunităţile pieţei, potrivite pentru tine.

A 5-a şi ultima zi de proiect îţi va aduce o serie de întâlniri cu profesionişti din departamentul de Resurse Umane, care îţi vor povesti despre oportunităţile de dezvoltare din cadrul companiei şi cu care poţi discuta dacă planurile tale de viitor se intersectează cu unul dintre job-urile de juniori disponibile în cadrul departamentelor EY. Aşa că, dacă îţi doreşti ai şansa să devii angajat EY România şi să trăieşti experienţa lucrului într-o companie dinamică, în plină evoluţie.

Aminteşte-ţi că doar tu poţi face alegeri de carieră inteligente, pentru că eşti singura persoană care poate recunoaşte ce este important pentru tine şi ce anume te poate ajuta să devii versiunea ta cea mai bună! Noi pregătim un EY Express #GetFutureReady care te va pregăti pentru un viitor pe măsura potenţialului tău.

A venit timpul să faci ceva valoros (şi) pentru tine, nu-i aşa?

Înscrie-te la program până la 1 martie!

Mai multe detalii pe pagina proiectului: www.scoaladevalori.ro/getfutureready