Vacanța se apropie cu pași repezi! Nu uita să incluzi în bagajul tău de vară și o experiență transformatoare, prin care să devii mai încrezătoare, să-ți descoperi potențialul și autenticitatea și cum poți să le pui în valoare pentru a deveni cea mai mare admiratoare a ta.

Suntem diferite în ceea ce privește personalitatea, stilul vestimentar, aspectul fizic, visurile și țelurile, așa că am creat BootCamp ținând cont de manifestarea noastră autentică în lume. 

BootCamp pentru fete este despre TINE. Este despre feminitate, relații și beauty, dar și despre valori și planuri de viitor. Cele 5 zile de tabără vor fi un mix de descoperire, dezvoltare și interacțiune.

”Când m-am înscris la BootCamp pentru fete nu știam ce mă așteaptă. O tabără aparte, ce va rămâne în amintirea mea ca fiind locul magic al adolescenței, ceva ce vine doar o dată în viață, dacă ești norocos!

Experiența din această tabără poate fi descrisă cu ajutorul cuvântului descoperire. Ce am descoperit, așadar? În primul rând sinele, lăsând egoul la o parte. Activitățile desfășurate în tabără ne-au îndemnat să renunțăm la prejudecăți, să dansăm, să ne deschidem, să împărtășim, să ascultăm, să ne ascultăm, să avem curaj, să ne simțim, să ne dăm voie să fim.

BootCamp pentru fete a fost pentru mine momentul în care am deschis ochii, momentul în care am început să mă cunosc pe mine, dar și momentul de cumpănă și îndoială asupra mea din care am primit răspunsuri la întrebări nepuse încă.

A fost minunat, o experiență unică!

Astăzi, sunt încă elevă de liceu și datorită BootCamp, am înceredere în mine, am ales să îmi urmez visul și să cred în el, am învățat ce înseamnă feminitate, știu ce presupune o viață sănătoasă și echilibrată, mi-am dat voie să fiu eu.”

Bianca Toader – participantă BootCamp pentru fete 2015

Ne întâlnim între 21 și 25 iunie la Pensiunea Casa Blanca din Câmpulung Muscel. Avem 24 de locuri disponibile pentru tinerele cu vârsta cuprinsă între 16 și 21 de ani, cu dorință de învățare și să descopere noi perspective.

Participarea se realizează prin completarea formularului de înscriere: https://sdv.typeform.com/to/vPLX7w.

Află mai multe de pe www.scoaladevalori.ro/bootcamp-pentru-fete

Cine sunt eu? Cum mă văd ceilalți? Care sunt planurile și visurile mele? Vino și află răspunsurile la BootCamp pentru fete!

Contact

Roxana Badea

E-mail: roxanaelena.badea@scoaladevalori.ro

Telefon: 0720 471 034