W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com

Doneaza

Tinerii de astăzi sunt adulţii de mâine. Hai să le oferim şansa de a-şi descoperi potenţialul şi a-l pune în valoare, pentru ca toți să ne bucurăm de un viitor mai prosper!

Donează pentru Şcoala de Valori şi investeşti astfel într-un viitor mai bun pentru noi toți!

Orice sumă contează, chiar dacă e vorba de doar 10 lei – contravaloarea unei cafele.

Educația este mijlocul prin care societatea poate evolua. Educația schimbă vieți. Educația aprinde ideile creative și le dă forță să lumineze.

Câteva impresii de la cei cu care am lucrat

Cum să donezi pentru educație

Online

Poţi dona online, simplu şi sigur. Datorită sistemului de securitate 3-D Secure, nicio informaţie despre tine şi cardul tău nu este transferată sau stocată de alte servere. Selectează de mai jos suma pe care vrei să o donezi sau propune tu una, iar banii vor fi transferaţi automat în contul nostru, pentru a fi investiţi în ateliere de educaţie nonformală pentru tineri.

un set de coli colorate

o carte

un ghid de educație nonformală

participare la un atelier de dezvoltare personală

un loc într-o tabără educațională

Transfer bancar

Asociaţia Şcoala de Valori
IBAN: RO03BACX0000000940524000
Banca: UniCredit Bank
Sucursala: Bucureşti – Sfântul Gheorghe

Donație recurentă

Dacă vrei să ne susții constant, poți alege să direcționezi lunar din contul tău o sumă de bani către proiectele noastre dedicate liceenilor. Transferul se realizează automat, deci nu presupune niciun efort din partea ta. În cazul în care te răzgândești, poți întrerupe oricând procedura.

 


Considerăm că este important să ştii unde se duc banii tăi şi de aceea te vom ţine la curent pe e-mail, blog şi Facebook cu privire la impactul proiectelor pentru care ai donat. În plus, pentru mai multă transparenţă, la finalul fiecărui an publicăm câte un raport de activitate, astfel că poţi avea o imagine clară şi de ansamblu asupra proiectelor noastre.

Cum te mai poți implica

Școala Bunătății

Alături de Sipahh, lansăm Școala Bunătății, cea mai mare campanie de fundraising demarată de copii în România. Prin campania caritabilă Școala Bunătății vrem să oferim șansa la educație de calitate pentru 1.000 de tineri…

Fă o donație

Donează pentru Şcoala de Valori şi investeşti astfel într-un viitor mai bun pentru noi toți! Orice sumă contează, chiar dacă e vorba de doar 10 lei – contravaloarea unei cafele. Educația este mijlocul prin care societatea poate evolua.

Redirecționează 2%

Poţi susţine financiar educaţia şi proiectele noastre pentru tineri fără să te coste nimic! La începutul fiecărui an, până în luna mai, poţi redirecţiona 2% din impozitul pe venit de pe anul anterior, reţinut oricum de stat, către o cauză pe care o susţii.

Devino fundraiser

Îţi place să faci mişcare şi eşti un suporter al educaţiei? Le poţi îmbina alăturându-te echipei noastre de fundraiseri! Indiferent că îți place să alergi, înoți sau mergi pe bicicletă, te invităm să dăm împreună aripi educaţiei!

Fii voluntar

Indiferent că eşti elev de liceu, student, absolvent, angajat etc, poţi contribui la educaţia tinerilor oferind câteva ore din timpul tău. Nu te costă nimic, însă primeşti în schimb recunoştinţă, înveţi lucruri care te vor ajuta în viaţă şi îţi faci prieteni noi.

Sponsorizează-ne

Dacă ai propria companie sau eşti angajat, poţi să sprijini educaţia şi proiectele noastre prin contactarea responsabilului de Fundraising din organizaţia ta în vederea construirii unui parteneriat sau pentru o sponsorizare.

Donează-ți ziua de naștere

Pentru aniversarea ta, trece pe wishlist educația! Roagă-ți prietenii ca în loc de cadou să doneze o sumă de bani către Școala de Valori în numele tău, iar astfel faceți o faptă bună împreună.