Misiune noastra

În toate ”viitorurile” posibile, vor avea succes aceia care își explorează potențialul și învață să se autodepășească, colaborează cu celelalte generații și caută activ oportunități pentru a contribui la transformarea unei societăți care oferă bunăstare generațiilor prezente și următoare.

Donatia ta ne va ajuta astfel:

  • Sa asiguram pregătirea suplimentara completă, absolut gratuită, a unui grup de elevi de liceu pe tot parcursul anului școlar.
  • Să avem o generație de profesori mai implicați în activitățile educaționale pentru viață, mai conștienți de calitățile pe care le au și mai pregătiți să lucreze vocațional cu toți elevii pe care-i au la clasă.
  • Să promovam competențele digitale în rândul cetățenilor și să stimulam inovarea în educație.

Donează pentru Școala de Valori

Contribuie și tu la educația din România!

Dacă vrei să trăiești într-o societate bazată pe valori puternice şi să fii înconjurat de oameni de caracter, vino alături de noi să o construim împreună, începând chiar de astăzi!Vezi mai jos cum te poți implica!

Cum te poți implica?

Donează

Făcând o donație recurentă sau unică

Accesează

Redirectioneaza-ti impozitul

Făcând o donație recurentă sau unică

Accesează

Dacă ești IMM,

redirecționează cu o frecvență trimestrială 20% din impozitul pe venit datorat statului

Accesează

Dacă ești Corporație,

sponsorizează-ne cu 20% din impozitul pe profit datorat statului de companie

Contactează-ne la adresa

Donează-ți ziua

de naștere. Vorbește familiei, prietenilor, colegilor și cunoștințelor tale apropiate despre cadoul pe care dorești să-l primești și încurajează-i să te ajute să-ți îndeplinești dorința, rugându-i să acceseze pagina profilului tău pe care și-o poți crea la acest link: https://sdv.galantom.ro

Roaga-i să acceseze pagina profilului tău

Învață-ne

Oferă-ne o experiență educațională împărtășindu-ne din ceea ce tu știi să faci cel mai bine. La rândul nostru suntem dornici să învățăm lucruri noi și să ne dezvoltăm pentru a crește mai mari. Ne lăsăm inspirați, pentru că doar învățând putem să creștem mari și să devenim cine ne dorim să fim!

Dacă consideri că ne poți sprijini în acest demers, scrie-ne.

Fii fundraiser

și ajută-ne să strângem bani pentru a da o șansă la educație copiilor și tinerilor defavorizați. Dacă vrei să afli mai multe despre cum putem face asta împreună. scrie-ne un email la adresa:

Scrie-ne un email

Fii voluntar sau mentor

în programele noastre! Avem nevoie de oameni ca tine, care pot da din timpul lor pentru a contribui la educația tinerilor și profesorilor care au cel mai mare nevoie de sprijin, mai ales în perioada pe care tocmai o traversăm. Trimite-ne un mesaj cu intenția ta la adresa: voluntariat@scoaladevalori.ro

Accesează

Like și share

Ajută-ne să creștem comunitatea celor pasionați de educație, dând like și share postărilor noastre de pe paginile de Facebook, Insta și LinkedIn ale Școlii de Valori. Vorbește altora despre activitățile noastre și încurajează dialogul constructiv pe oricare dintre canalele noastre de social media!