Misiune noastra

Școala de Valori a reușit să susțină proiecte prin care 1.500 de elevi au beneficiat de consiliere în carieră și orientare vocațională. Abilitățile personale pot fi puse în valoare cu ajutorul programelor educaționale și prin ateliere de consiliere în carieră, astfel încât elevii să își cunoască aptitudinile și competențele. Prin ateliere care pun accent pe joc și interacțiune, copiii vor putea descoperi care le sunt talentele și cum le pot dezvolta, astfel încât să facă din ele o profesie. Școala de Valori susține elevii indiferent de abilități, pentru că toți putem aduce schimbarea dacă punem în valoare „puterea” care ne definește.
Fie că visează să ajungă medici, scriitori sau mecanici, ei vor fi adulții care vor schimba societatea în care trăim pentru că vor pune în centrul vieții lor valorile care îi definesc.

Donează pentru Școala de Valori

Cum ne va ajuta donația ta?

  • Să asigurăm consiliere în carieră și orientare vocațională pentru elevii de gimnaziu, din clasa a V-a până la liceu. Astfel, elevii vor fi parte a unui proces de evaluare continuă.
  • Să facem diagnosticarea constantă a intereselor școlare și de carieră, prin evidențierea rezultatelor și interpretarea lor.
  • Să pregătim suplimentar și gratuit elevii de liceu pentru examenul de Bacalaureat.
  • Să susținem o generație de profesori implicați, prin instruire și acces la metodologii care pun accent pe dezvoltarea competențelor digitale și consiliere.
  • Să promovăm prin proiecte inovarea în educație, prin corelare cu cerințele de pe piața muncii.
  • Să le fim alături elevilor care aleg învățământul profesional, studenților care se gândesc să renunțe la facultate.

Cine suntem noi?

Anul trecut, Școala de Valori și-a deschis „porțile cunoașterii” pentru 27.000 de participanți: elevi, studenți și profesori. I-am susținut pe toți în procesul de învățare, de dezvoltare personală și profesională. Am ajuns în 1.254 de școli, cu cele 1.175 de ateliere. An de an ne propunem să creștem comunitatea, să ajungem la cel/cea care are nevoie de susținere pentru a afla cine poate deveni.

Learn More »

Cum s-a schimbat viața participanților din proiectele desfășurate de Școala de Valori?

Din 2010, peste 125.000 de participanți s-au transformat în comunitatea Școala de Valori:

  • Copiii și-au dat seama că visul lor ține de realitate, că școala îi poate ajuta să evolueze, că nu reprezintă doar teme și note.
  • Studenții ne uimesc prin curajul cu care găsesc rezolvări la problemele cotidianului și nu se tem să fie deschizători de drumuri.
  • Profesori care știu că elevii lor au nevoie să înțeleagă cine sunt pentru a ajunge să se dezvolte.
  • Părinții care se uită cu mândrie la copiii lor, pe care îi încurajează să nu uite să facă totul cu plăcere.
CITEȘTE DESPRE PROIECTE

Contribuie și tu la educația din România!

Dacă vrei să trăiești într-o societate bazată pe valori puternice şi să fii înconjurat de oameni de caracter, vino alături de noi să o construim împreună, începând chiar de astăzi!Vezi mai jos cum te poți implica!

Cum te poți implica?

Donează

Făcând o donație recurentă sau unică

Accesează

Redirectioneaza-ti impozitul

Făcând o donație recurentă sau unică

Accesează

Dacă ești IMM,

redirecționează cu o frecvență trimestrială 20% din impozitul pe venit datorat statului

Accesează

Dacă ești Corporație,

sponsorizează-ne cu 20% din impozitul pe profit datorat statului de companie

Contactează-ne la adresa

Donează-ți ziua

de naștere. Vorbește familiei, prietenilor, colegilor și cunoștințelor tale apropiate despre cadoul pe care dorești să-l primești și încurajează-i să te ajute să-ți îndeplinești dorința, rugându-i să acceseze pagina profilului tău pe care și-o poți crea la acest link: https://sdv.galantom.ro

Roaga-i să acceseze pagina profilului tău

Învață-ne

Oferă-ne o experiență educațională împărtășindu-ne din ceea ce tu știi să faci cel mai bine. La rândul nostru suntem dornici să învățăm lucruri noi și să ne dezvoltăm pentru a crește mai mari. Ne lăsăm inspirați, pentru că doar învățând putem să creștem mari și să devenim cine ne dorim să fim!

Dacă consideri că ne poți sprijini în acest demers, scrie-ne.

Fii fundraiser

și ajută-ne să strângem bani pentru a da o șansă la educație copiilor și tinerilor defavorizați. Dacă vrei să afli mai multe despre cum putem face asta împreună. scrie-ne un email la adresa:

Scrie-ne un email

Fii voluntar sau mentor

în programele noastre! Avem nevoie de oameni ca tine, care pot da din timpul lor pentru a contribui la educația tinerilor și profesorilor care au cel mai mare nevoie de sprijin, mai ales în perioada pe care tocmai o traversăm. Trimite-ne un mesaj cu intenția ta la adresa: [email protected]

Accesează

Like și share

Ajută-ne să creștem comunitatea celor pasionați de educație, dând like și share postărilor noastre de pe paginile de Facebook, Insta și LinkedIn ale Școlii de Valori. Vorbește altora despre activitățile noastre și încurajează dialogul constructiv pe oricare dintre canalele noastre de social media!