Salut! Mă numesc Dragoș Manolea și am 17 ani. În prezent sunt elev în clasa a 11-a la Colegiul Național “Ion C. Bratianu” din Pitești la profilul matematică informatică intensiv. Iată câteva cuvinte care mă reprezintă: 

D E S C U R C Ă R E Ț
R E S P E C T U O S
A M B I Ț I O S
O R G O L I O S
P E R F E C Ț I O N I S T
C U R I O S

Sunt pasionat de jocuri pe calculator încă de mic, iar jocurile mele preferate sunt Fifa, GTA și Uncharted. În timpul liber îmi place să ies cu prietenii, să mă plimb cu bicicleta și să joc volei. Nu îmi place să depind de alte persoane așa că mi-am dezvoltat o afacere cu accesorii de telefoane. Așa îmi fac eu banii de buzunar.

Primul contact cu Școala de Valori a fost în primăvara anului 2016, când am participat la proiectul “Antreprenor de viitor”. Am rămas cu o impresie plăcută după acest proiect, așa că mi-am dorit să încep să mă implic în Școala de Valori făcând voluntariat, donând o parte din timpul meu proiectelor organizate de ei.

Primul proiect la care am făcut voluntariat pentru Școala de Valori a fost GROW, unde am fost ambasador. A fost cea mai tare experiență trăită de mine – să organizez acest proiect minunat. M-am responsabilizat și am devenit dezinvolt atunci când trebuie să vorbesc în public. Țin să-i mulțumesc Larisei Petre prin aceasta cale, care m-a învățat cum să fiu persuasiv și să fac lucrurile bine.

Alături de ceilalți ambasadori, dar și de Larisa, Ionela și Armina, am făcut cea mai GROWzavă ediție a proiectului. Pentru prima dată în Pitești deschiderea a fost organizată într-un parc, unde participanții au avut înghețată și chipsuri gratis. Toate cele 8 ore de muncă pentru aranjarea zonei în care a fost deschiderea au meritat! Îmi doresc să continui să fac voluntariat în Școala de Valori, pentru că e un loc în care toată lumea muncește de plăcere.

Pentru că a venit vorba de muncă, pe voi ce vă motivează? Ei bine, pe mine mă motivează bucuria succesului, familia, prietenii și eu. Cred în eficiența motivației intrinseci pentru că la mine a dat rezultate.

Pe viitor aș vrea să îmi construiesc o carieră în domeniul IT. Vreau să merg la Politehnică, secțiunea Automatică, în București și apoi să mă angajez în timpul facultății pentru a mă întreține singur. Însă până atunci vreau să îmi găsesc un job part-time în domeniul programării site-urilor web și să îmi iau carnetul de conducere. Mai sunt doar 3 luni până atunci.