Earthrise Hub PepinTEEN Cluj-Napoca

Valorile HUB-ului PepinTEEN Earthrise sunt:

educație

sustenabilitate

dezvoltare

creativitate

incluziune

Misiunea HUB-ului

Dezvoltarea unei comunități sustenabile formată din tineri implicați activ în progresul social, echipați cu abilități și cunoștințe necesare pentru rezolvarea problemelor sociale și de mediu specifice secolului 21.

Cine suntem noi

1. Daniela Spînu, sociabilă și mereu entuziasmată să dăruiască bine oamenilor din jurul ei, este responsabilă pentru departamentul de implicare comunitară și voluntariat.

2.Irina Zibrițchi, ambițioasă și dedicată, este cea care se ocupă de achizițiile echilibrate în cadrul hub-ului, fiind responsabilă departamentului financiar.

3. Florin Ciocan, mereu curios și deschis noilor oportunități, se ocupă de networking-ul hub-ului, fiind responsabilul departamentului de fundraising și parteneriate.

4. Alice Goagă, organizată și muncitoare, se ocupă de eficacitatea activităților și este responsabilă departamentului operațional.

5. Andreea Crainic, determinată și creativă, se ocupă de imaginea și comunicarea hub-ului, fiind responsabilă departamentului cu același nume.

6. Daniela Spînu, sociabilă și mereu entuziasmată să se implice în procesul educațional, este responsabilă pentru training-ul din cadrul hub-ului.

7. Elina Rotaru, zâmbitoare și plină de energie, este cea care ne ajută să rămânem uniți și să ne dezvoltăm armonios la nivel de grup, fiind responsabila departamentului de comunitate și voluntariat.

Obiectivele Hub-ului PEPINTEEN Earthrise

  • 1. Amenajarea unui spațiu ce stimulează învățarea și creativitatea, până la începutul desfășurării atelierelor;

  • 2. Lansarea hub-ului printr-un eveniment de impact social ce va trezi interesul grupului țintă;

  • 3. Conceperea și livrarea a 18 ateliere cu tematici de soft skills, hard skills și sustenabilitate, în primul an de activitate al hub-ului pentru minim 100 de elevi;

  • 4. Organizarea evenimentelor de networking și promovare a hub-ului în primul an de activitate;

  • 5. Încheierea de parteneriate strategice cu organizații responsabile social și față de mediu ce ne vor furniza resurse și sprijin în desfășurarea activității hub-ului;

  • 6. Organizarea unui concurs de inițiative educaționale pentru participanți, prin care aceștia vor aplica cunoștințele și competențele dobândite pe parcursul atelierelor

Social media: