W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com

Ei îşi testează rezistenţa la Transmaraton pentru liceenii talentaţi!

Ei îşi testează rezistenţa la Transmaraton pentru liceenii talentaţi!

Posted in Transmaraton and tagged , , | Leave a Comment

Transmaratonul de anul acesta se apropie cu paşi repezi! Alegătorii sunt pe ultima sută de metri cu antrenamentele şi sunt nerăbdători să parcurgă cei 21, 42 sau 64 de kilometri pe cea mai frumoasă şosea din lume, Transfăgărăşanul. Alexandru şi Marian sunt doi dintre temerarii care îşi testează limitele participând la proba de ultramaraton, cu dorinţa de a strânge cât mai multe fonduri pentru liceenii Excepţionali. Susţine-le paşii printr-o donaţie!

Alexandru Suciu

alexandru suciuAlexandru Suciu, om liber, omul mării. Binecuvântat de Dumnezeu, vreau să pot să dau măcar puţin înapoi din ceea ce am primit. Egoist, am alergat până acum mii de kilometri numai pentru mine, însă pe 20 septembrie vreau să alerg 64 de km pentru o cauză cu care rezonez, şi anume “Excepţionalii”, proiect al organizaţiei Şcoala de Valori. Alerg pentru unul dintre pilonii oricărei societăţi civilizate, pentru educaţie. Pentru un viitor puţin mai luminos. Pentru descoperirea şi susţinerea talentelor native printre tineri. Pentru punerea lor în valoare. Pentru a-i ajuta să-şi transforme potenţialul în excelenţă. Pentru a le oferi informaţia utilă şi necesară. Pentru (re)găsirea de modele viabile şi sustenabile în educaţie. Pentru ca tinerii cu potenţial să nu plece din ţară. Sau, dacă pleacă pentru studii, să se întoarcă înapoi pentru a pune împreună umărul la România de mâine.

Eu mi-am propus să particip la proba de ultramaraton şi să strâng 1000 de lei, însă inima îmi tresaltă de bucurie la gândul că am putea să strângem mai mult de atât. Indiferent cât decideţi să donaţi pentru această cauză (10 lei, 20 lei, 50 lei sau mai mult de atât), vreau să vă mulţumesc anticipat şi să vă asigur că donaţia voastră este o investiţie pe termen lung şi nu o cheltuială.

La final, vă las nişte cu cuvinte care îmi sunt foarte dragi:

The cure for anything is salt water. Sweat, tears or the sea. (Isak Dinesen)

Donează AICI pentru Alexandru

————————–

Marian Vasile

marian vasileAnul acesta, proiectul Excepţionalii va ajuta elevii care doresc să-şi depăşească limitele. Anul acesta, la Transmaraton îmi încerc şi eu limitele. Şi ştiu că va fi greu. E normal să fie aşa, altfel nu ar fi atât de frumos. Cine a alergat o dată pe Transfăgărăşan va reveni. Şi cine a făcut-o alergând pentru Şcoala de Valori o va face din nou. O fac şi eu din nou mărind miza: 64 de km. Adică un maraton şi jumătate. O donaţie de la voi mă va împinge cu un pas mai aproape de linia de finish!

Donează AICI pentru Marian

Dă mai departe!

Fă o investiţie de viitor și sprijină financiar tinerii ambițioși. Donează pentru educație!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *