W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com style=
W3Schools.com

Ei vor alerga 21 de km pe Transfăgărăşan

Ei vor alerga 21 de km pe Transfăgărăşan

Posted in Proiecte, Transmaraton and tagged , , , , , , , , , , , , , | Leave a Comment

“Salut dragilor,

Mă numesc Marian Costache, mă ocup de Publicitate de peste 15 ani, în vreme ce de alergarea pe distanțe lungi de mult mai puțin timp. Să ne-nțelegem! NU sunt un mare alergător. De fapt, în 2010 când am reușit să fac primul maraton, eu am fost cel mai uimit. De-atunci însă, nu m-am mai oprit! Practic cu mare placere acest hobby deoarece îmi permite să ma aerisesc, să-mi ordonez gândurile și adesea chiar să meditez, așa cum niciun alt sport n-o face. Prin urmare am ajuns treptat să fiu dependent de asta.

Particip la Transmaraton la proba de semi, în calitate de alergător și implicit “fund raiser”, tema aleasă de mine fiind cea legată de educație, din cele 3 puse în discuție. Această temă este concepută în scopul de a oferi gratuit ateliere către 300 de elevi, din 3 orașe. Ea vizează dezvoltarea încrederii în sine, cultivarea valorilor, a inițiativelor de orientare în viață și carieră. Deoarece Experiențialul mă atrage atât de mult în Comunicare, nici acum nu aveam cum să aleg altceva. În plus, cred că Educația este singura cale prin care o națiune se poate dezvolta și poate crește sănătos și durabil. Vă rog, deci, să donați pentru tema aleasă de mine, mă voi gândi la voi alergând ușor pe Transfăgărășan și vă voi transmite de-acolo un gând bun, așteptând să vă alăturați ca alergatori, în număr cât mai mare, la edițiile viitoare.”

“Salut,

Mă numesc Oana Fotino, sunt mamă a doi copii și soție, fost corporatist și actual voluntar pentru cauze în care cred cu adevărat. Una din pasiunele mele este sportul și de aceea am ales să alerg semi-maratonul Transmaraton, susținând Școala de Valori. În plus, pasiunea mea cea mai mare și fără limite sunt COPIII! Cred cu tărie în inocența lor, în visele lor, în puterea lor și în dorința de a le putea oferi o șansă. O șansă de a se găsi pe ei înșiși cu adevărat, de a-și descoperi drumul în viață, de a-și putea duce la capăt visele și de a-și găsi modele și valori adevarate.

Școala de Valori le oferă tinerilor această șansă, iar pentru asta au nevoie de ajutorul nostru. Cred foarte mult în dedicația lor, așa că ajută-mă să îi susțin! DONEAZĂ pentru această cauză – atelierul “Gândește pentru tine!” – pentru ca ei să poată oferi gratuit ateliere pentru 300 de elevi, din 3 orașe, cu scopul dezvoltării încrederii în sine, a cultivării valorilor, a inițiativelor de orientare în viață și carieră.
Îți mulțumesc!
Oana”

Dan – Andrei David
“Motivul pentru care m-am înscris la acest transmaraton este pentru că educația non-formală și facută prin work-shopuri și sesiuni special pregatite de către traineri profesioniști este o educație mult mai amplă, mult mai interactivă care aduce un rezultat pozitiv și care, de asemenea, îi atrage pe tineri să participe și să se implice din plăcere nu din nevoie. Personal lucrez cu tineri care au parte de pregătire non-formala de asemenea și cu copii cu dizabilități, iar rezultatul pe care îl văd împreună cu echipa cu care lucrez și bucuria tinerilor care se implică în aceste proiecte și activități este de nedescris. Este o mare plăcere să particip și să ajut o asemenea cauză.”

Ei sunt Marian, Oana și Dan, o parte dintre eroii celor 300 de copii din atelierul “Gândește pentru tine”!

*Dacă te tentează să alergi, dacă vrei să îți testezi propriile limite, dacă vrei să faci echipă cu Marian, Oana și Dan, dacă și Tu crezi în educația adolescenților de astăzi, înscrie-te ca alergător sau donează AICI!

Dă mai departe!

Fă o investiţie de viitor și sprijină financiar tinerii ambițioși. Donează pentru educație!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *