W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com

Excepționalii

Credem într-o societate bazată pe valori sănătoase. Sădim semințele schimbării încă de pe acum, pentru a cultiva roadele unei lumi noi.

Susținem tinerii talentați, pasionați de ceea ce fac, și care își doresc să transforme realitatea ce îi înconjoară cu responasbilitate, determinare și dăruire. Pentru aceștia am creat Excepționalii, un program național centrat pe educația prin valori, care inspiră prin oameni-model, facilitează intracțiunea cu mediul de afaceri, promovează inovația socială, oferă sprijin pentru incluziune socială și pune bazele comunității liderilor de mâine.

Module:

Excepționalii - Management de proiect

Îți place să te implici în proiecte de voluntariat? Vrei să vezi ce înseamnă să faci Management de proiect într-un mod fun și organizat....

Bursele stART

Nu e uşor să creşti şi să te perfecţionezi ca artist. Dincolo de ambiţie şi nenumăratele ore de studiu pentru a-ţi cultiva talentul, ai nevoie de materiale costisitoare, dar şi de un plan de dezvoltare bine gândit....

O etapă din viaţa unui tânăr în formare, este şansa de a intra în comunitatea celor care își scriu viitorul. Ne adresăm tinerilor Excepționali care investesc în ei inșiși, celor care își doresc să aibă impact pozitiv asupra bunăstării lor și a celorlalți. Credem că Excepționalii sunt cei care pot transforma România într-o societate bazată pe valori sănătoase.

Cu acest program, introducem conceptul de inovație socială și incluziune prin educație în mintea și comportamentul adolescenților excepționali din România, instigăm tinerii să învețe cum să învețe pe perioada întregii lor vieți pentru a face față viitorului hiper-digital. În plus, îi echipăm cu abilități practice pentru creare de proiecte cu impact social în comunitățile în care s-au născut, trăiesc și se dezvoltă. Astfel, contribuim la coagularea unei comunități formate din adolescenți care au abilități complementare și care își doresc să producă transformări profund sănătoase în societatea românească.

Contact

Magda Neagu, asistent manager operațional

E-mail: exceptionalii@scoaladevalori.ro

Parteneri