Deși a avut parte de o perioadă plină până acum, Diana Grigorescu, bursieră stART la desen, a găsit timp să ne împărtășească o parte din reușitele sale. Pasionată de artă și frumos, tânăra din Târgu Mureș a profitat de ultimele luni pentru a-și explora talentul prin experiențe creative.

“Pentru mine, primele șase luni ale anului au fost destul de încărcate, dar cu toate acestea am avut și ocazia de a cunoaște oameni noi, de a schimba idei și de a inspira. De asemenea, m-am implicat în câteva proiecte. 

Am organizat o expoziție a clasei, împreună cu profesoara de pictură, în cadrul Târgului de Arte și Meserii.

Am participat la Artdoor Awake, un call de instalații și artă de mari dimensiuni din cadru festivalului Awake, unde împreună cu o colegă și cu echipa Minitremu am aplicat cu un proiect care s-a dovedit a fi unul câștigător, urmând ca instalația propusă să fie expusă pe perioada festivalului.

Am obținut diploma de excelență din partea Inspectoratului Școlar Județean Mureș pentru rezultatele obținute prin participarea la concursuri internaționale și naționale.

Am participant la mai multe concursuri, unde am obținut și premii:

  1. Premiul I – Concursul Internațional „Curcubeu”, Curtea de Argeș, mai 2018, Secțiunea Pictură.
  2. Premiul I – Festivalul Internațional de Folclor pentru copii și tineret „Am fost ș-om fi”, Sighetu Marmației, mai 2018, Secțiunea Pictură.
  3. Concursul de benzi desenate „Va fi odată… ca niciodată”, Sibiu, mai-iunie 2018.
  4. Mențiune – Concursul regional de creație „Protecția datelor personale”, organizat de Universitatea Petru Maior, Târgu-Mureș, iunie 2018, Secțiunea Pictură.
  5. Premiul I – Olimpiada Națională „Meșteșuguri Artistice Tradiționale”, Târgu- Mureș, iunie 2018, Secțiunea Confecționat păpuși, faza județeană.”