W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com

Fernando, Spania: Ca trainer GROW, am invatat sa am mai multa incredere in mine

Fernando, Spania: Ca trainer GROW, am invatat sa am mai multa incredere in mine

Posted in Erasmus, Proiecte and tagged , | Leave a Comment

Pentru Fernando, voluntarul nostru Erasmus din Spania, GROW a fost prima dată când a intrat în rolul de trainer, așa că a îmbrățișat această provocare și a profitat la maxim de ea.

Experiența mea ca trainer GROW a fost extraordinară. Este adevărat că la început a fost puțin dificil, deoarece a trebuit să fac față fricii de a vorbi în public. Însă acum, la final, privesc cu bucurie în urmă, pentru că așa mi-am dat seama că pot depăși aceste situații și mă pot bucura de aventură. Întâlnirile cu adolescenții și ambasadorii GROW au fost de neuitat pentru mine. 

La sesiunile GROW cel mai mult mi-au plăcut momentele petrecute cu participanții, am avut o conexiune autentică, iar asta nu doar la sesiuni.

Ca trainer în acest proiect, am învățat să am mai multă încredere în mine, să creez și să livrez o sesiune și să gestionez situațiile dificile care pot apărea pe parcurs.

Dacă GROW ar fi un dulce, ar fi o acadea din măr caramelizat – este delicios și hrănitor în același timp.

Aș recomanda proiectul GROW deoarece poți să afli multe despre tine, poți să cunoști oameni din diferite țări și să înveți despre culturile lor. Unei persoane care se gândește să fie trainer GROW i-aș spune să nu mai stea pe gânduri și să accepte această oportunitate unică, nu va regreta!”

Dă mai departe!

Fă o investiţie de viitor și sprijină financiar tinerii ambițioși. Donează pentru educație!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *