A trecut încă o ediție a Semimaratonului GERAR, cursa pe care fiecare alergător o așteaptă cu nerăbdare, deoarece pentru mulți aceasta înseamnă startul unui nou an de întâlniri în mișcare, recorduri personale de doborât, reveniri sau noi obiective de îndeplinit. 

Concepută ca o cursă de echipă pentru cei pasionați de alergare, GERAR a devenit mai mult de atât; a reușit să ne pună pe fugă timp de câteva ore, în ciuda frigului care a înconjurat campusul Universității Politehnica din București, sâmbătă, 27 ianuarie. Am alergat împreună pentru performanță, dar mai ales pentru Excepționalii noștri, care ne-au motivat să continuăm cursa cu forță și cu gânduri bune.

Sportul și donațiile s-au împrietenit foarte repede, într-un spațiu unde competiția a însemnat „Împreună suntem mai puternici pentru cei care au cu adevărat nevoie”.

Școala de Valori, ciocolată caldă și povești ale alergătorilor noștri: un trio călduros

Am simțit și am transmis energie bună tuturor celor care s-au strâns în jurul standului Școala de Valori și au împărtășit cu noi emoții, povești sau gânduri de bine, încălziți de ciocolata caldă sau ceaiul fierbinte pe care le-am oferit. Alergătorii noștri, cei care au participat la cursă pentru proiectul „Excepționalii”, cu scopul de a strânge donații semnificative care să sprijine educația și viitorul elevilor remarcabili, s-au simțit minunat și ne-au împărtășit câteva dintre impresiile lor.

Echipa MAGii și îndemnul „Învăț, deci rezist”

George Brăgădireanu, alergător fidel al Școlii de Valori, coach, trainer și membru al echipei MAGii ne-a mărturisit despre energia pe care a simțit-o înainte de cursă și despre ceea ce îl motivează.

De fiecare dată când sunt nevoit să aleg pentru cine lupt, aleg mereu Școala de Valori. Mă motivează energia oamenilor de aici și dorința de a termina cursa în 2 ore. Contează foarte mult să ne simțim bine, dincolo de toate, și să luptăm pentru copiii excepționali, care pot schimba în bine mediul în care trăiesc.

Foto: Marius Claudiu

Alături de echipa MAGii, care a intrat în cursă la proba mixtă, au mai alergat pentru Școala de Valori încă doi oameni minunați, la probele individuale. Pentru Alexandra Iliescu, limita de timp a cursei a fost o sursă de emoții, dar care la final s-au dovedit nefondate. Mihai Brezeanu ne-a mărturisit cu bucurie că a reușit să își doboare propriile recorduri anterioare. Efortul lor de echipă a fost completat de cel al voluntarilor care le-au încălzit momentele dificile și pașii mai grei de final cu urale, zâmbete și fluierat în ritmuri de dans.

Le mulțumim mult tuturor și abia așteptăm următoarele evenimente!

Pe scurt, Semimaratonul Gerar este, pentru noi, o cursă a bucuriei. Alergăm pentru cei care fac diferența și dăm aripi speranțelor, în pas alergător!