W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com style=
W3Schools.com

GfK Vocational School

Momentan, înscrierile pentru acest proiect sunt închise.

Anii de liceu au trecut, însă nu ți-ai ales încă drumul pe care vrei să-l urmezi și te simți derutat cu privire la viitorul tău profesional? A da cu banul nu e cea mai bună modalitate să-ți alegi facultatea și sunt șanse mici ca un loc de muncă ales la întâmplare să-ți ofere satisfacție. La GfK Vocational School te poți antrena pentru un job pe măsura abilităților tale!

gfk-vocational-schoolGfK Vocational School propune un start profesional într-un mediu prietenos, sub îndrumarea unor mentori implicați. Proiectul este creat pentru tinerii responsabili, ambițioși, dornici să se dezvolte profesional și personal pentru a-și găsi jobul potrivit. Depinde doar de tine să devii cea mai bună versiune a ta!

Ce este GfK Vocational School

Realizat în parteneriat cu GfK, companie lider în cercetarea de piaţă din România, proiectul GfK Vocational School se adresează absolvenților de licee teoretice și tehnice din Iași care își doresc un loc de muncă, dar nu știu ce domeniu li se potrivește. Mai exact, tinerilor care:

  • vor să descopere ce înseamnă un loc de muncă;
  • au luat BAC-ul, dar nu știu la ce facultate să se înscrie și nici ce job li s-ar potrivi;
  • și-au ales facultatea, dar vor să lucreze încă din timpul studenției, pentru a fi independenți financiar și a dobândi experiență profesională;
  • nu s-au înscris la BAC sau nu au luat examenul, dar le pasă de dezvoltarea lor profesională și nu vor să bată pasul pe loc.

imgp7767

Structura proiectului

  • O săptămână de educație nonformală, cu ateliere livrate de trainerii din Școala de Valori, în cadrul cărora participanții își descoperă valorile și pasiunile și își dezvoltă abilități utile pentru un job, indiferent de domeniu.
  • Trei săptămâni de practică și workshop-uri de specialitate. Sub îndrumarea profesioniștilor GfK Global Service Center Iași, tinerii înțeleg mai bine ce presupune munca de research.
  • La finalul proiectului, tinerii care se regăsesc în activitatea de cercetare de piață pot opta pentru un internship sau un job în cadrul GfK Global Service Center Iași.

imgp7646

Prima ediție

A avut loc la Iași, în lunile septembrie – octombrie 2016 și a reunit 34 de tineri dornici să facă pasul spre un job potrivit. Aceștia au trecut printr-o săptămână de ateliere de educație-nonformală, sub îndrumarea trainerilor din Școala de Valori, unde au descoperit instrumente utile de învățare (“Cele 6 pălării ale lui DeBono”, “DISC” și “Prima zi la Job”, alături de un role-play de interviuri). De asemenea, ei au făcut cunoștință cu foști participanți ai proiectului GfK Research Lab – actuali angajați GfK Iași și au aflat mai multe despre munca în cercetare de la team leaderi și supervizori din cadrul GfK Global Service Center Iași, pentru a se pregăti de perioada de practică de 3 săptămâni. 

În urma unor interviuri și probe practice, 23 dintre participanții GfK Vocational School s-au angajat deja la GfK Iași. Răsfoiește albumul pentru a intra în atmosfera proiectului!

GfK vocational school

Partener

GfK_logo_RGB