Tineri, adolescenţi, părinţi, bunici şi pitici au alergat laolaltăla cea mai colorată cursa a anului, The Color Run Bucureşti, pe 22 aprilie. Pe lângă cei mai fericiţi 5 km de alergare, cei care au fost prezenţi la Biblioteca Naţională, au fost animaţi de muzică energizantă şi surprizele venite din partea partenerilor la eveniment. 

Prezenţa noastră la eveniment a fost alături de GROW. Proiectul se adresează liceenilor din toată ţara, care vor să se cunoască şi să îşi dezvolte abilităţile alături de traineri internaţionali. Experienţa de învăţare îi provoacă pe participanţi ca la final să îşi tranforme propriile idei în noi proiecte pentru alţi prieteni sau colegi asemănători lor. Proiectul GROW este şi cauza socială oficială The Color Run şi astfel alergătorii se alătură Şcolii de Valori şi contribuie la crearea unor contexte de învăţare diferite.

Pentru Şcoala de Valori cea mai veselă cursa a anului este un loc de întâlnire cu oameni visători şi determinati. Este un spaţiu de joacă serioasă, în care adolescenţii în care cred au posibilitatea să se cunoască şi să îşi testeze abilităţile de organizare. Interacţiunile dintre cei care particpă la eveniment şi tinerii adolescenţi sunt foarte diverse şi îi provoacă pe aceştia să iasă din zona de confort şi să afle în acest fel ce pălărie din organizarea de evenimente le şade cel mai bine.

Cei care ne-au vizitat standul au avut ocazia de a sta de vorba cu adolescenţii noştrii GROWzavi. Aceşti tineri ne-au fost alături şi înainte de cursa ajutându-ne să facem dream catchers, norişori şi pancarte vesele care au fost plimbate prin toată zona de festival. Nonconfromismul lor tipic ne-a fost de mare ajutor pentru a crea un spaţiu ludic şi visător cu tatuaje şi machiaje inedite. O altă surpriză pregătită pentru particpanti, cu precădere pentru cei mai mici dintre ei, au fost baloanele de săpun imense cu care au jonglat voluntarele noastre.

The Color Run este un context magic, unde visele se colorează în multiple nuanţe şi unde suntem curioşi să cunoaştem şi mai mulţi oameni veseli şi din celelalte oraşe ale ţării.

Dacă vrei să ni te alături, te aşteptăm la evenimentul The Color Run din orașul tău!