Vara asta, GROW împlinește 18 ediții. Toate pline de culoare, multiculturalism, distracție, nonformal, dar unice în felul lor, care au provocat la dezvoltare generații întregi de elevi, tineri români și internaționali. Iar cea mai mare provocare a fost ca noi, Școala de Valori și AIESEC, să ne adaptăm, să ne ridicăm standardele și să oferim experiențe educative de impact, croite cu pasiune pentru adolescenții curioși. Peste 18.800 de adolescenți, mai exact, dacă numărăm toți absolvenții de la prima ediție până în prezent. 

Startul la “petrecerea de majorat” GROW s-a dat la Predeal în iTTT (International Train The Trainers), evenimentul de pregătire a trainerilor internaționali și coordonatorilor locali. După mii de kilometri parcurși, 44 studenți voluntari din 18(!) țări din toată lumea au ajuns în România cu bagajele pline de bună dispoziție și povești de împărtășit cu liceenii români. La iTTT, ei au primit ca bonus exerciții, jocuri și un plus de cunoștințe pentru a-i încuraja pe adolescenți să fie schimbarea pe care și-o doresc, pornind de la mini-proiecte pe care urmează să le construiască pe parcursul programului GROW în comunitatea locală.

De o vară GROWzavă se vor bucura 1865 de elevi din toată țara, în cele 21 de orașe unde va avea loc proiectul la această ediție. Pe lângă limba engleză și comunicare, tinerii își vor dezvolta abilități de lucrul în echipă, gândire critică, managementul schimbării și rezolvare de probleme, utile pentru viitoarea carieră, oricare ar fi ea.

NOU la GROW Summer 2k17!

Participanții din București, Cluj-Napoca, Alba-Iulia, Slobozia și Călărași vor trece prin GROW Games, o experiență ușor diferită față de celelalte orașe în care se desfășoară programul. Cu o reinterpretare a conceptului educațional Practice, Learn, Step Up (Practică, Învață, Progresează), inspirată din jocuri, GROW Games propune o versiune mai scurtă și mai distractivă a atelierelor, cu majoritatea exercițiilor desfășurate în afara sălii de curs, în aer liber. Doza de distracție, trainerii internaționali și proiectele de Step Up rămân neschimbate!

Așadar, gata să petrecem o vară cu jocuri și inspirație pentru proiecte curajoase? Ne vedem la ateliere!

Ai trecut deja prin cel puțin o experiență GROW?

Aplică la GROW Camp până pe 15 august – CLICK AICI!