W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com style=
W3Schools.com

Educația este cea mai puternică armă cu care poți schimba lumea.

Nelson Mandela

Susţine educaţia şi fii parte a schimbării! Redirecţionează 2% din impozit către Şcoala de Valori! Implică-te alături de noi şi ajută la construirea unei societăţi mai bune, bazată pe valori şi susţinută de oameni de caracter!

Ce este 2 %?

Din impozitul pe venit reţinut anual de stat, poţi aloca 2% către o cauză în care crezi, redirecționând-o către un ONG. Prin formularul 2% îi spui statului în ce direcţie vrei să se ducă o parte din taxele plătite de tine, contribuind astfel în mod direct la dezvoltarea unui domeniu pe care îl consideri important.

Cum poti directiona 2% catre Scoala de Valori?

1. Descarcă şi completează formularul 2%.

  • dacă în anul fiscal precedent (2017) ai obținut venituri ca salariat, completează și semnează declarația 230.
  • dacă ai obținut venituri ca PFA sau din profesii liberale, completează şi semnează declarația 200.

Formularul se completează de mână, cu majuscule, citeţ, corect şi apoi se semnează. Nu e nevoie să calculezi suma aferentă celor 2% din impozitul pe venit în rubrica dedicată şi nici să anexezi fișa ta fiscală.

În cazul în care ai deja un formular simplu, necompletat cu datele Şcoala de Valori, acestea sunt:

  • Denumire entitate nonprofit / unitate de cult: Asociația Şcoala de Valori
  • Codul de identificare fiscală al entității nonprofit / unității de cult: RO 26781002
  • Cont bancar (IBAN) al entității nonprofit / unității de cult: RO03BACX0000000940524000

2. Trimite formularul completat pe adresa: Școala de Valori, str. General Gheorghe Manu, nr. 3, etaj 4, sector 1, București, 010442. Mai departe, noi vom trimite formularul, în numele tău, la Administrația Financiară. Dacă doreşti, îl poţi duce sau trimite direct la Administraţia Financiară de care aparţii.

De ce Scoala de Valori?

Tinerii de astăzi sunt baza societăţii de mâine. De aceea, noi credem că merită să fie încurajaţi să-şi descopere valorile, pasiunile şi să urmeze un drum în viaţă care să le aducă satisfacţie şi împlinire. Ne dorim ca şi anul acesta să aducem educaţia nonformală mai aproape de tineri, prin ateliere care îmbină cunoştinţe, deprinderi practice şi o atmosferă prietenoasă. Dacă vrei să vezi rezultatele noastre de până acum, te invităm să vizitezi pagina cu portofoliul de proiecte.

Care este termenul limita pentru depunerea formularelor?

Redirecţionând 2% din impozit pentru Şcoala de Valori până la data de 25 mai 2018, dai şansa unui tânăr de a-şi găsi calea în viaţă şi de a prinde curaj să o urmeze. Dacă nu completezi formularul 2%, banii tăi vor intra automat la bugetul de stat şi nu poţi şti cum şi în ce au fost investiţi. Așa că ia atitudine şi fii parte a schimbării în bine a educaţiei!

Vrei sa te implici mai mult?

Ne-ar ajuta să duci vestea mai departe şi să susţii cauza educaţiei în faţa celor din familie, a colegilor şi prietenilor, pentru ca şi ei să completeze formularul 2% pentru Şcoala de Valori. Mai jos ai la dispoziție un vizual căruia îi poți da share pe Facebook, astfel încât să afle cât mai multă lume despre importanța redirecţionării celor 2% pentru educație, prin Şcoala de Valori.

Daca ai nevoie de alte detalii, contacteaza-ne si iti raspundem cu placere la intrebari!

Fiecare gest are valoare, iar contribuţia ta, indiferent de suma redirecţionată, contează! Completarea formularului 2% nu te costă nimic, însă poate face diferenţa pentru viitorul unui tânăr. Îți mulțumim pentru implicare!