W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com

Devino fundraiser

Ce mod mai bun de a începe ziua dacă nu cu o porţie de mişcare?

Te menții în formă și te energizei, ziua devine mai veselă şi parcă nici jobul nu mai e atât de solicitant. Acum, beneficiilor mișcării li se mai adaugă unul: poţi deveni super-eroul Generaţiei Z – tinerii de astăzi, adulţii de mâine! Îi poţi ajuta să-şi descopere valorile şi să capete mai multe încredere în potenţialul lor. Toate astea, trăindu-ţi pasiunea pentru mișcare. Cum?


1. Alege un eveniment sportiv la care îți dorești să participi!

Indiferent că este vorba de curse de alergare, înot sau competiții pe bicicletă, poți strânge fonduri pentru cauza educației.


2. Alătură-te echipei noastre!

Înscrie-te ca fundraiser Școala de Valori pe site-ul competiției respective, dacă există această posibilitate, sau contactează-ne direct.


3. Cere susținerea prietenilor, familiei și colegilor!

Banii strânşi de tine la evenimentele sportive sunt direcţionaţi către un proiect educațional pentru tineri, iar cei înscrişi vor avea astfel posibilitatea să participe în mod gratuit la workshop-urile de educaţie nonformală. Dacă vrei să afli mai multe despre programele noastre, vezi pagina de proiecte.


Cum funcționează sistemele de donații?

Simplu: donatorul intră pe platforma Galantom.ro, selectează cauza şi sportivul pe care îl susţine, alege o sumă de bani sau propune una şi apoi donează cu cardul.

La Transmaraton am fost pentru prima dată cauză socială în 2013, când, graţie fondurilor strânse, 300 de tineri din Bucureşti, Cluj, Braşov şi Piteşti au participat gratuit la atelierul de dezvoltare personală Gândeşte pentru tine, obținând o imagine mai clară asupra drumului pe care vor să-l parcurgă în viaţă. În ultimii patru ani, cauza noastră la Transmaraton a fost proiectul Excepționalii; am strâns fonduri pentru liceenii activi, implicați, care vor să schimbe în bine comunitățile din care provin.

În trecut, prin intermediul Galantom, cu ajutorul alergătorilor şi donatorilor, am beneficiat de finanţare pentru proiectele Think Ahead – Gândeşte pentru tine, Think Ahead – Argument şi GROW.

Dacă eziţi să te înscrii la o cursă şi nu eşti destul de motivat, ca fundraiser vei fi mai motivat să te antrenezi şi să participi atunci când ştii că oameni dragi ţie, dar poate şi necunoscuţi, au donat pentru tine şi ţi-au acordat încrederea lor. În plus, vei avea parte de toată susţinerea noastră!

Pentru mai multe detalii, ia ştafeta de la Dragoş:

Contact

Dragoş Belduganu, Head of Social Engagement
E-mail: donatori@scoaladevalori.ro