W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com

Devino donator recurent

Investește în viitor! Susține educația în mod consecvent!

Prin ateliere de dezvoltare personală, mentorat și simulări, susținem tinerii să își completeze cunoștințele de la școală cu abilități utile pentru viață. Suntem alături de ei când creează și implementează propriile proiecte, cu impact la nivel local.

Pentru rezultate sustenabile, credem în valoarea unei colaborări de lungă durată și, de aceea, te invităm să ne susții constant, prin donația recurentă – Debit Direct.

Ce este Debit Direct?

Debit Direct presupune direcționarea lunară de către banca la care ai cont a unei sume stabilite de tine către un alt cont bancar. Procesul este similar pentru plata facturii la lumină sau rata la bancă. Donația prin Debit Direct este o metodă sigură și sub controlul tău absolut. O poți mări, reduce sau întrerupe oricând, în funcție de bugetul și de prioritățile tale.

De ce Debit Direct?

Debit Direct este o metodă simplă și gratuită și are avantajul major că dă stabilitate unei organizații: din multe sume mici primite de la mai mulți donatori constanți poate oferi servicii pe termen lung.

Parteneriatul astfel stabilit îți dă și ție posibilitatea să intri într-o comunitate activă și dedicată de oameni care vor să ajute tânăra generație să se descopere și să se dezvolte. În plus, te ținem la curent cu ce proiecte dezvoltăm, unde sunt investiți banii donați de tine, care sunt interesele tinerilor sau care sunt motivațiile pentru care își dezvoltă propriile proiecte.

Oricare ar fi valoarea donației lunare, vei face o diferență mare pe termen lung!

Susținerea ta constantă ajută Școala de Valori să influențeze în bine dezvoltarea a peste 3000 de elevi de liceu, anual.

Cum poți să donezi recurent prin Debit Direct?

1. Află care e procedura la banca la care ai cont. 

                     

2. Fă setările necesare în contul personal:

Donație recurentă sugerată: 15 lei

Datele contabile: Asociaţia Şcoala de Valori
IBAN: RO03BACX0000000940524000
Banca: UniCredit Bank
Sucursala: Bucureşti – Sfântul Gheorghe

În cazul în care ai nevoie de ajutor poţi lua legătura cu noi, la telefon +(40) 730 135 599 sau email office@scoaladevalori.ro

3. Ce se întâmplă cu banii tăi?

Pentru a te informa cum investim banii donați de tine, te rugăm să ne lași datele tale de contact.

Vrei să te implici mai mult?

În cazul în care consideri că ți s-ar potrivi (și) altă formă de suport, aici găsești toate modurile prin care poți susține Școala de Valori și educația tinerilor.

Dacă mai ai prieteni, colegi sau cunoscuți cu care împărtășești aceeași preocupare pentru educație, ne-ar ajuta să le spui și lor să ni se alăture.

Îți mulțumim pentru investiție!