La final de martie, 26 de liceeni au așezat o nouă experiență folositoare pe raftul carierei lor, sub îndrumarea reprezentanților companiei Kaufland România și a trainerilor din Școala de Valori.

Cei 26 de tineri, 9 din Craiova și 17 din București, sunt foști participanți la proiectul Raftul cu experiențe care au dorit să afle mai multe despre comerțul modern. Aceștia au făcut o vizită la Centrul Logistic Kaufland din Ploiești, unde au descoperit “la cald” cum se administrează un depozit și au luat parte la un atelier de educație nonformală, marca Școala de Valori. 

Tinerii au fost întâmpinați cu prietenie de reprezentanții Kaufland România și au primit informații despre depozit și despre cum este el gestionat. A urmat atelierul de gândire sistemică și lucru în echipă, ținut de trainerii din Școala de Valori, iar ulterior, tinerii au vizitat depozitul și au avut ocazia să observe activitățile din diferite sectoare.

Invitatul special a fost Tiberiu Banu, care a povestit despre parcursul lui profesional și i-a motivat pe toți cei din sală să-și valorifice potențialul. La final, tinerii au aflat despre ofertele de joburi pe care Kaufland România le are pentru ei, iar apoi au luat prânzul împreună și au făcut schimb de impresii și povești.

Liceenii au fost entuziasmați să vadă cu ochii lor organizarea și munca dintr-un depozit și s-au arătat încântați de atelierele de dezvoltare profesională la care au participat în ziua vizitei.

“În cursul acestui proiect am învățat foarte multe lucruri: să comunic mai bine, să lucrez în echipă, să îmi înving teama de a vorbi în public.”

“Am aflat cum arată un depozit și cum este administrat. Datorită lui Tibi, mi-am dat seama că niciodată nu trebuie să renunț la visurile mele.”

“Am învățat să gândesc diferit, am realizat că ambiția, curajul, răbdarea și deschiderea la nou sunt cheia reușitei pe plan profesional, dar și personal.”

Tinerii au considerat informațiile livrate de Directorul de depozit ca fiind foarte clare și relevante, apreciind totodată pozitiv implicarea reprezentanților Kaufland pe durata vizitei din depozit.

Mulțumim pentru primire și simpatie Kaufland Logistiks! Mulțumim echipei de HR Kaufland și tuturor celor implicați!

O nouă ediție a proiectului Raftul cu experiențe va începe în curând. Înscrierile sunt deschise pentru elevii de clasa a 11-a de la liceele din București, Craiova, Sibiu, Cluj-Napoca, Oradea, Arad și Timișoara. Vezi mai multe detalii pe www.scoaladevalori.ro/raftul-cu-experiente!