Talentată și ambițioasă, Ana-Maria Trăistaru, bursieră stART la desen, își urmează visul de a deveni artist, deși a studiat la un liceu teoretic. A obținut media 9,71 la Bac, iar acum se pregătește intens de admiterea la Universitatea Națională de Arte.

“În aceste 6 luni mi s-a întâmplat unul din cele mai minunate lucruri, mai exact prima mea colaborare cu o companie

Am un canal de artă de pe Youtube, firma Gaomon a văzut desenele realizate de mine, au fost plăcut surprinși și au dorit să colaborăm. Astfel, am avut ocazia să fac un review la noua lor tabletă PD 1560. Pentru mine acest lucru a fost efectiv “wow!”, mai ales că este o companie din afara Europei. Această reușită m-a determinat să cred în mine și să continui în ceea ce mi-am propus cu acest canal.

De asemenea, mă pregătesc pentru admiterea din toamnă de la UNARTE și în aceste luni am lucrat nespus de mult pentru a reuși să obțin un loc la secțiunea Design Grafic. Concurența e mare și faptul că va trebui să concurez cu elevi care provin din cadrul Liceelor de Artă, precum Tonitza (eu fiind de la un liceu teoretic), îmi dă multe emoții. Pe măsură ce se apropie momentul, simt că nu este de-ajuns ce am făcut și că trebuie să lucrez tot mai mult, deși în fiecare zi doar asta fac. :))

Cu toată sumedenia de emoții și stres, am încredere în mine, iar dacă voi intra la UNARTE, o parte din reușită va fi și datorită vouă, pentru că făra bursa stART nu aș fi putut să îmi cumpăr tot ce aveam nevoie (materialele sunt extrem de scumpe).

Am participat doar la trei concursuri anul acesta, pentru că am avut Bac-ul, însă la toate am luat locul 1:

  • Concursul județean “Frumusețe – Stil – Eleganță” – Premiul 1, mai 2018;
  • Concursul județean “Zilele Informaticii Dejene” – Premiul 1, iunie 2018;
  • Concursul internațional “Basmele Reginei Maria” – Premiul 1, iulie 2018.”