Februarie e luna iubirii, indiferent că sărbătorești the Day pe 14 sau pe 24 februarie. Cu acest gând în minte, am pregătit o listă de idei ca să dai un boost iubirii pe mai multe planuri.

1. Oferă “sugar cubes” prietenilor tăi

Scrie pe mai multe bilețele calitățile pe care le admiri la un anumit prieten, pune-le într-o cutie colorată sau într-un borcan și lasă-i-l la îndemână. Te poți semna sau nu, ideea e să le spui lucrurile bune pe care de obicei le treci cu vederea. 

2. Ce îți place la tine?

Fă o listă luuungă cu toate calitățile tale, fără să fii modest(ă). Bună de recitit când ești într-un mood mai low.

3. Fă un traseu cu locurile preferate din oraș

Fiecare avem în orașul nostru anumite locuri pe care le iubim: strada unde ne jucam cu prietenii când eram mici, cafeneaua în care mergeam după ore, banca din parcul preferat etc. Cum ar fi să le pui pe o hartă, sub forma unui traseu? Pot fi și obiective mai turistice, dacă sunt pe gustul tău.

4. Organizează-ți colțul tău de suflet

Amenajează un locșor relaxant în camera ta, cu mici obiecte care îți plac, citate motivaționale, suveniruri, proiecte de viitor etc. Să fie un fel de refugiu la îndemână, unde să te destinzi și să te alimentezi cu energie când simți nevoia.

5. Plănuiește o vară pe care s-o iubești

Adaugă verii tale un strop de creativitate și relaxare și înscrie-te într-o tabără de dezvoltare personală!

  • Dacă ești o tânără între 16 și 21 de ani, vrei să ai mai mult încredere în tine și să-ți descoperi feminitatea, alege BootCamp pentru fete! Am pregătit 5 zile speciale pentru tine la final de iunie, într-un loc primitor, mereu pregătit de oaspeți.
  • Pasionații de advertising și dezvoltare de produse își pot antrena mușchiul creativității la iMKreative Camp, tabăra dedicată liceenilor plini de idei cu schepsis. Pregătește-ți bagajul pentru început de iulie, când vom merge într-o locație de vis, înconjurată de natură!

Tu cum iti arati iubirea luna asta?