W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com style=
W3Schools.com

LAN Party National Edition 2018

LAN Party National Edition 2018

Posted in Prieteni and tagged , | Leave a Comment

Ajuns la cea de-a 14-a ediție, LAN Party National Edition reprezintă una dintre cele mai mari competiţii de gaming, destinată tuturor studenţilor pasionaţi de jocuri video.

Organizată de către Liga Studenţilor din Facultatea de Automatică şi Calculatoare (LSAC), în parteneriat cu Uniunea Naţională a Studenților din România (UNSR), competiția îi adună pe cei dornici să își demonstreze skill-urile de gamer, în campionatele de League of Legends, Defense of the Ancients 2, FIFA18, HearthStone, Overwatch, Counter-Strike: Global Offensive, Mortal Kombat XL, dar și în cadrul competițiilor pe smartphone, XBOX ONE sau PlayStation 4. 

Pe 16-17 martie ești așteptat să iei parte la etapa locală a evenimentului care va reuni tinerii pasionaţi de jocuri video şi de tehnologie, având astfel şansa să te califici la etapa naţională de pe 28 aprilie, unde vei întâlni studenţi dornici de competiţie și cu spirit de echipă din 10 centre universitare din ţară: București, Timișoara, Târgu Mureș, Târgu Jiu, Cluj, Craiova, Ploieşti, Petroşani, Bacău și Iași. Ambele etape ale competiţiei se vor desfăşura în Facultatea de Automatică şi Calculatoare din cadrul Universităţii “Politehnica” Bucureşti.

Înscrie-te accesând formularele de înregistrare de pe site-ul http://lanparty.lsacbucuresti.ro/  

Detalii pe https://www.facebook.com/events/185393412060093/

Dă mai departe!

Fă o investiţie de viitor și sprijină financiar tinerii ambițioși. Donează pentru educație!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *