Într-o limonadă sunt 6 căpșuni, 13 frunze de mentă, 3 felii de lime și 2 bucăți de ananas. Ce lipsește?

Nu trebuie să răspunzi la întrebare ca să te înscrii la iMKreative Camp și să ai parte de o vară ca o limonadă rece și colorată! Tu adu entuziasmul, iar noi venim cu provocări fresh pentru antrenarea creativității!

Dacă ești pasionat de marketing și comunicare, ai în plan o carieră în industriile creative sau te îndrepți spre antreprenoriat, iMKreative Camp e the place to be this summer! Mai ai doar câteva zile în care te poți înscrie pentru cea mai tare experiență creativă de vară!

Carafa noastră conține 5 zile construite într-un mod interactiv și creativ, în care:

  • participi la sesiuni interactive, discuții cu specialiști în domeniul marketingului și activități creative;
  • afli detalii despre marile invenții ale tuturor timpurilor, descoperi campanii de marketing renumite, tips&tricks și metode prin care să-ți antrenezi creativitatea;
  • aplici cunoștințele dobândite într-o competiție contra-timp pe echipe. Fiecare grup dezvoltă o idee inovativă, pe care apoi să o prezinte juriului. Cele mai inspirate creații vor fi premiate, deci concursul va fi cu atât mai palpitant!
  • găsești inspirație, te bucuri de timp petrecut cu alți tineri cu aceleași pasiuni ca tine, de seri cu povești și cântece.

Victoria Deliu, viitoare partcipantă la iMKreative Camp ne povestește despre ea și despre motivele pentru care a ales să participe:

Am 17 ani și un blog de lifestyle: www.victoriadeliu.ro. Se poate spune că deja cochetez cu publicitatea. Este un domeniu care îmbină creativitatea cu câteva noțiuni de psihologie, dar pentru mine, e mai multe decât atât: e ca un aeroport pe care ideile mele aterizează și de pe care decolează, pentru a se aventura până în înaltul cerului.

Având în vedere pasiunea pe care am început să o fructific de pe acum și dorința mea de a studia Comunicare și Relații Publice după liceu, tabăra iMKreative Camp mi se potrivește de minune. În plus, mă entuziasmează și ideea că voi cunoaște alți tineri care au același hobby.

iMKreative Camp va avea loc în perioada 3-7 iulie 2017. Liceeni din toate colțurile României, traineri profesioniști și specialiști vor pune la un loc în tabără ingredientele perfecte pentru o experiență de învățare și relaxare creativă. Hai și tu!

Cum te înscrii

  1. Completează formularul de aplicare.
  2. Plătește contribuția de participare.
  3. Atât! Poți să începi să-ți faci bagajul pentru tabără!

Mai multe informații AICI.

Responsabilă cu limonada:

Roxana Badea

E-mail: roxana.badea@scoaladevalori.ro

Telefon: 0720 471 034