Myndself Hub PepinTEEN

Valorile HUB-ului

Dezvoltare

Susținem importanța învățării prin experiență. Încurajăm creativitatea, autonomia, motivația de a ieși din tipare și de a fi proactivi. Transformăm cantitatea în calitate pentru a ajunge la cea mai bună versiune a noastră.

Inovație

Ținem pasul cu avansul tehnologic adaptând metode prin care putem integra etic noile tehnologii în dezvoltarea tinerilor. Susținem integrarea competențelor digitale focusându-ne astfel pe viitorul comunității în care trăim.

Diversitate

Suntem convinși că ceea ce ne diferențiază ne face mai puternici în echipa și totodată speciali prin convingeri, inițiative și valori, astfel ajungând să ne autodepasim.

Autocunoaștere

Facilităm procesul de armonizare între personalitate, abilități și pasiuni în scopul formării unei variante îmbunătățite a sinelui conștient de valoarea sa.

Misiunea HUB-ului

Misiunea hub-ului este de a promova dezvoltarea personală și profesională în vederea formării unei cariere de viitor.

Echipa Myndself Hub

Dani Dina - Responsabil departament operaționalIese în evidență atât prin implicare cât și prin conceperea inițiativelor. Perseverența sa cât și optimismul îl ajută în găsirea oportunităților în probleme. Se regăsește în artă și poezie astfel încât își schițează parcursul de inovator și lasă o urmă oriunde s-ar afla.

Miruna Lupu - Responsabil departament fundraising și parteneriateEste echilibrul între aspirație și acțiune, determinată să dea înapoi comunității. Motto-ul ei este „Share the light” întrucât consideră că sustenabilitatea valorilor aduce cu sine dezvoltare și unitate. Este o persoană pasionată și încrezătoare ce vrea să se autodepășească pe zi ce trece.

Geanina Miron - Responsabil departament comunicareEste creativă și proactivă astfel că întotdeauna găsește o modalitate de a transpune frumosul în mod dinamic și inedit. Crede că atitudinea corectă aduce succesul prin învățare continuă și cunoaștere de sine. Motto-ul care o ghidează spune că ”poți obține orice, dacă faci totul cu pasiune”.

Tudor Ștefanovici - Responsabil departament voluntari și comunitateÎntotdeauna va încerca să ia ce este mai bun de la oamenii pe care îi va întâlni astfel să poată evolua. O caracteristică definitorie a lui, este dorința de cunoaștere, fiind de părere că prin acumularea de informații viabile, nicio ușă nu va rămâne închisă.

Larisa Hriscu - Responsabil departament financiarEste o persoană care își asumă riscul să experimenteze mereu lucruri noi și privește fiecare oportunitate ca pe o șansă în care se poate dezvolta și din care poate învăța ceva nou. Îi place să călătorească și să exploreze noi moduri de a-și depăși limitele cu scopul de a ajunge la cea mai bună versiune a ei.

Activități propuse

11 ateliere de soft skills și IT care stau la baza hub-ului PepinTEEN – Myndself.

6 challenge-uri tematice prin care liceenii își vor prezenta liceul și viața de licean

6 webinarii cu specialiști din diferite domenii în care să împărtășească tinerilor din experiențele lor profesionale

O aplicație mobilă care să faciliteze crearea unui mediu de comunicare eficient între comunitatea tinerilor și mediul profesional.

Activități de bonding în comunitate (seară de drag, seară de film/jocuri, activități culturale)

Obiective

Creșterea gradului de cunoștințe și aptitudini în dezvoltarea personală și profesională în rândul a 100 de tineri prin cele 11 ateliere de soft skills și hard skills.

Dezvoltarea capacității de lucru în echipă prin exerciții de stimulare a diferitelor tipuri de gândire pe o perioadă de 6 luni.

Oferirea tinerilor unui spațiu facil dezvoltării alături de traineri și specialiști din domenii diverse.

Myndself Hub în social media