Școala de Valori caută mâini de ajutor în creșterea și dezvoltarea organizației, aka o echipă de interni. Avem mai multe direcții de joacă și implicare, dacă măcar una sau mai multe din cele de mai jos îți place și ți se potrivește, hai să dăm mâna și să ne cunoaștem: 

E important să știi că vom dezvolta împreună această echipă, învățând mai multe unii despre alții și despre noi înșine. Avem acces la resursele de învățare și la evenimentele Școlii de Valori și ne vedem într-un birou drăguț în zona Universitate.

Vom interacționa și lucra cu adolescenți, furnizori, persoane din companii, susținători ai Școlii de Valori și alte organizații. Vom fi o echipă care atrage resurse noi, promovează proiecte, desfășoară activități pentru creșterea și stabilitatea organizației – pretty cool, huh? 🙂

Prima perioada, de 4 luni, este de acomodare și neremunerată, apoi continuăm în funcție de nevoie/preferințe/posibilități.

Nu uita că suntem un ONG care oferă educație non formală adolescenților și tinerilor, așa că avem nevoie de cineva serios, interesat de dezvoltare personală  și de contribuție către cei din jur.

Cum aplici?

Trimite la andreea.dinu@scoaladevalori.ro un CV/profil de linkedin și răspunsul la întrebarea: Cum te-ar descrie cel mai bun prieten al tău dacă l-am întreba despre tine?

Abia așteptăm să te cunoaștem și să-ți urăm “Bun venit!” în echipa noastră 🙂