Vino alături de noi și fii parte din schimbare!

De 10 ani deschidem drumuri în educa­ție, care au început să se intersecteze și să formeze un ecosistem orientat spre dezvoltarea tinerei generaț­ii.
Impact

Când un corp atinge alt corp are loc un impact. Când o minte atinge o altă minte, este vorba despre o transformare.

Genul de impact pe care ­Școala de Valori îl generează se traduce prin expunerea tinerilor la repere, care îi ajută să devină autonomi și să-și exprime potențialul.

Scalabilitate

În urma participării la programele noastre, cu ajutorul trainerilor, mentorilor și profesorilor, tinerii se transformă în catalizatori ai schimbării, organizând la rândul lor proiecte de impact la nivel local, cu o componentă educațională, socială sau culturală.

Astfel, ei transmit din energia și cunoștin­țele lor și altor tineri din comunitățile de care aparț­in.

Sustenabilitate

Forța creatoare se exprimă prin puterea de a face ceva să existe sau să se întâmple, dar procesul nu se încheie aici. Pentru a aduce valoare este important ca ceea ce faci să dăinuie.

Educaț­ia pentru viitor se concretizează prin formarea unei mase critice, care să contribuie la dezvoltarea durabilă.

Educația prin valori

­Școala de Valori este singura organizație din România care aplică în programele sale educația prin valori.

Educa­ția prin valori contribuie la împlinirea personală și profesională a tinerei generaț­ii și o motivează să se implice, să colaboreze pentru a transforma societatea actuală într-una bazată pe valori sănătoase.

Beneficiarii

Lucrăm cu tineri cu vârste cuprinse între 15-25 de ani. Acest interval include unele dintre cele mai importante alegeri personale și profesionale, care determină gradul de satisfacție și reușită personală ulterioare. Pentru a putea susține dezvoltarea tinerilor pe toate planurile ne adresăm și profesorilor și părinților.
Forumula educațională

Programele noastre

Adoptă un liceu

Program naț­ional pentru elevi din licee tehnologice

Excepționalii

Program naț­ional pentru elevi din licee teoretice

Laboratorul de cariere

Program naț­ional pentru studenți

Valorile noastre

1. Autenticitate

Ne manifestăm așa cum suntem, respectând opțiunile personale și potențialul fiecăruia.

2. Integritate

Ne ținem promisiunile făcute către noi înșine și către ceilalți. Dezvoltăm cu responsabilitate relații bazate pe încredere și onestitate cu toți cei alături de care lucrăm.

3. Libertate

Nu îndoctrinăm. Lăsăm tinerii să aleagă. Oferim individului libertatea de a gândi.

4. Curaj

Facem şi spunem doar ceea ce considerăm că este corect. Dăruirea pentru tineri, valori și construirea de caractere ne motivează să acționăm cu putere și curaj, conform convingerilor pe care le avem.

Success stories

We are very proud of the service we provide and stand by every product we carry. Read our testimonials from our happy customers.
De 10 ani deschidem drumuri în educa­ție, care au început să se intersecteze și să formeze un ecosistem orientat spre dezvoltarea tinerei generaț­ii.
Joel Ellis Executive Director
Misiunea noastră este de a călăuzi tinerii să învețe să devină creatorii propriilor lor vieți.
Vanessa Gibbs Marketing Manager

De 10 ani deschidem drumuri în educa­ție, care au început să se intersecteze și să formeze un ecosistem orientat spre dezvoltarea tinerei generaț­ii.