Purchase Stack now and get lifetime free content updates

Each purchase of Stack comes with six months free support — and a lifetime of free content and bug-fix updates.

Purchase on Envato $59 USD

Basic

$4.99 Per Month, AUD Inlc GST.
 • 24/7 Phone Support
 • Unlimited Skips
 • Import CSV Data
 • Automatic Transfer
Purchase Plan

Value

$10.99 Per Month, AUD Inlc GST. Value
 • 24/7 Phone Support
 • Unlimited Skips
 • Import CSV Data
 • Automatic Transfer
Purchase Plan

Premium

$19.99 Per Month, AUD Inlc GST.
 • 24/7 Phone Support
 • Unlimited Skips
 • Import CSV Data
 • Automatic Transfer
Purchase Plan

What do customers think of Stack?

În cadrul atelierului de educație financiară FLiP – Școala de Bani pe Roți, am fost învățați despre valoarea economiilor pe care le putem face atât în familie, cât și singuri cu ajutorul unei pușculițe proprii. Mulțumită pușculiței mele am putut să îmi iau un cățel simpatic foc, care a devenit prietenul meu.
În urma acestui atelier, mă gândesc ca pe viitor să studiez domeniul financiar în cadrul unor cursuri.

Atât conținutul, cât și utilitatea cursului a fost binevenită pentru copilul meu, deoarece are 9 ani și acum tot ce își dorește este să își cheltuiască pușculița pe tot felul de jucării. A înțeles că trebuie să își păstreze bănuții pentru a-și putea lua și o bicicletă sau o trotinetă electrică, pe care oricum ar fi trebuit să i le iau eu😁…așa am scăpat eu de cheltuieli, iar ea a învățat că trebuie să își păstreze bănuții pentru lucruri utile. Sunt convinsă că un singur curs nu va face minuni, dar este un început destul de promițător. Mulțumesc frumos!

Atât eu, cât și elevii mei am fost captivați de conținuturile transmise, dar mai ales de modul de prezentare al acestora. Știm cu toții că educația financiară cuprinde noțiuni mai dificile pe care elevii nu le înțeleg cu foarte multă ușurință, însă în cadrul atelierului, s-au folosit metode active de implicare a tuturor elevilor, respectând particularitățile individuale și de vârstă ale acestora: joc, chestionare, dezbateri, explicații foarte utile în activitatea cotidiană.

Copiii știu despre bani, dar foarte puțini știu despre bugetul familiei, despre valori, economii. Această activitate cred că le-a explicat tot ce înseamnă un buget al familiei, le-a completat informațiile cu termeni ca dobândă, valoare, cont personal și au aflat și la ce vârstă îți pot deschide un cont. Eu zic că informațiile au fost foarte potrivite pentru vârsta lor și îi va ajuta în viitor.

Frequently Asked Questions

How do refunds work?

Open a refund request with us and we can work with you to resolve it ASAP.

Can I pay using AMEX?

Yes, we accept all major credit cards, including AMEX, so rack up those points!

Is there a bulk-buy discount?

We have corporate and enterprise arrangements that our pricing team can assist with on a case-by-case basis. Contact Us for info.

Is there a minimum contract term?

No! The beauty of our service is that you can cancel anytime you need to — no questions asked.

Do I need an SSL certificate?

This depends on whether your plan to process the payment on your site or not. We recommend using a third-party provider to unburden yourself.