W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com

Pasiunea, vointa si timpul sunt elemente-cheie pentru succesul in cariera

Pasiunea, vointa si timpul sunt elemente-cheie pentru succesul in cariera

Posted in Cum sa..., Testimoniale and tagged , , , | Leave a Comment

Dacă te regăseşti în rândul celor care îşi doresc să fie din ce în ce mai buni într-un anumit domeniu de activitate, cu siguranţă te întrebi, deseori, ce paşi ar trebui să urmezi spre atingerea succesului. Aceeaşi întrebare obişnuiam să o adresez și eu, atât mie, cât şi celor din jurul meu; căutam răspunsuri, inclusiv în reviste sau pe Internet. Am ajuns la concluzia că principalele elemente care contribuie la atingerea succesului sunt pasiunea, voinţa şi timpul. 

andreea vasiliuPASIUNEA ar trebui să constituie baza tuturor activităţilor întreprinse, astfel că, dacă suntem pasionaţi de ceea ce facem, putem evolua atât personal, cât și profesional. Prin pasiune, ne hrănim sufletul, mintea, trupul şi devenim indestructibili în calea spre succes.

VOINȚA vine la pachet cu implicarea. Pentru a ne afla în plin proces de dezvoltare, trebuie să ne dorim, să fim dispuşi să ne implicăm în orice acţiune corespunzătoare domeniului vizat, chiar dacă înseamnă că, uneori, trebuie să renunţăm la anumite lucruri pentru a câştiga pe de altă parte.

Factorul major de care trebuie să ţinem cont atunci când iubim si ne dorim să evoluăm într-un domeniu este însuşi TIMPUL. Dacă nu ar exista timp, nu ar exista nimic, iar noi trebuie să fim precauţi la felul în care profităm de acesta, deoarece nu putem trăi clipa la infinit. Important este să stim cum anume să “vorbim cu timpul”, pentru ca acesta să lucreze în favoarea noastră.

Cea mai mare greşeală pe care o facem este să spunem că nu avem suficient timp. De asemenea, o greşeală la fel de mare este să spunem că avem tot timpul din lume. Ei bine, aceste două afirmaţii pot fi în egală măsură adevărate şi false. De ce? Pentru că puterea stă numai în noi şi numai de noi depinde cum ne consumăm secundele. Cred cu tărie că trebuie să ne educăm subconştientul că fiecare secundă este un dar preţios, fiecare secundă poate aduce schimbarea; aşadar, să facem ca fiecare secundă să conteze. Avem puterea să simţim timpul, fie mai lent, fie mai rapid, motiv pentru care vă îndemn să profitaţi de această putere, prin autosugestie: “Am timp exact cât este necesar pentru a-mi duce la bun sfârşit planurile”.

Andreea Vasiliu, bursieră stART la pictură

Dă mai departe!

Fă o investiţie de viitor și sprijină financiar tinerii ambițioși. Donează pentru educație!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *