V-am mai povestit de cât de minunați sunt tinerii traineri din atelierele de educație financiară, FliP Școala de Bani pe roți.

Astăzi Diana Albert, unul din trainerii care compun echipa Școlii de Valori ne împărtășește câteva cuvinte despre experiența ei alături de noi și cum folosește perioada vacanței pentru a se pregăti pentru viitor:

„Salutare tuturor! Mă bucur tare mult că astăzi pot să vă împărtășesc experiența mea din cadrul proiectului FLiP și felul în care aceasta m-a schimbat pe mine ca persoană.

Numele meu este Diana Albert, am 19 ani și sunt din Ploiești.

Pentru mine atelierele de educație financiară au reprezentat o reală oportunitate de a îmi dezvolta abilitățile sociale, răbdarea și carisma.

Cel mai mult îmi place la FLiP faptul că fiecare grupă de copii este diferită și pot învăța ceva nou și inedit zilnic de la participanții noștri.

Încerc în fiecare atelier să mă ghidez după energia copiilor și după vârsta lor, pentru a livra într-un mod cât mai plăcut conținutul educațional.

Încă din copilărie am fost chibzuită cu banii și am încercat să economisesc cât de mult posibil păstrând banii în locuri inedite din casă, însă în urma atelierelor de educație financiară am conștientizat necesitatea deschiderii unui cont de economii, mai ales că acum îmi încep viața de studentă și pot apărea situații neprevăzute.

În ceea ce privește bugetul personal, FLIP m-a învățat faptul că lista cheltuielilor este nu doar utilă, ci și necesară pentru a îmi putea gestiona într-un mod armonios banii și nu plec niciodată din casă la cumpărături fără a nota ce am de luat, în speranța că astfel nu voi face cheltuieli nechibzuite.

Sunt cu adevărat recunoscătoare pentru că vara aceasta am petrecut-o într-o echipă minunată care m-a învățat constant cum să îmi îmbunătățesc abilitățile de trainer”.

Ca să vă confirmăm că micuții participanți ai atelierelor se simt la fel de bine ca și noi, vă lăsăm să ascultați testimonialul audio al unui băiețel simpatic pe nume Sasha, din București, elev la Școala Gimnazială nr. 194:

FLiP Școala de bani pe roți este un proiect ce face parte din programul Școala de bani, al BCR.