W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com

Pentru că Pasiunea Contează!

Pentru că Pasiunea Contează!

Posted in Proiecte and tagged , , , , , , , , , , | Leave a Comment

Luna octombrie s-a desfăşurat sub semnul EUROEDU proiect dedicat elevilor din clasa a X-a și a XI-a cu aptitudini excepționale, pentru care pasiunea reprezintă catalizatorul către performanță. Am avut peste 170 de înscrişi din 11 licee din capitală, dintre care am selectat 53 de elevi cu performanţe deosebite, cărora le-am oferit posibilitatea de a participa la toate cele 3 etape ale proiectului: un weekend  de training, Biblioteca Vie şi etapa de cercetarea, aflată încă în derulare, în parteneriat cu Unlock Research.

Weekend-ul de training a avut loc pe 28 – 29 octombrie  la Spațiul Public European din Bucureşti – 18 ore de discuţii, descoperire de sine,  informaţii despre valori, talent şi pasiune, orientare în carieră, reţeta succesului şi competenţe necesare la angajare.  A urmat apoi evenimentul Biblioteca Vie. Personalități precum Ivan Patzaichin – multiplul campion european, mondial şi olimpic la caiac-canoe, Luiza Zan – cântăreță de muzică jazz, poetul Florin Iaru, Adina Vlad – managing partner Unlock Research, Cristian Lupşa – editor Decât o Revistă şi Adrian Florea – trainer şi antreprenor au acceptat să fie „cărți despre pasiune și carieră” pentru tinerii din EUROEDU.

„A fost cel mai frumos, interesant, inspirațional – și lista poate continua – proiect la care am participat. Mi-ar plăcea să îl mai întâlnesc pe Florin Iaru, cu siguranță. Probabil pentru că “citirea”acestei cărţi m-a făcut să îmi pun întrebări la care nu m-am mai gândit până acum.”

Maria Ionescu

„A fost o activitate inedită prin care am ajuns la concluzia că îmi pot face prieteni noi cu uşurinţă, deşi ne cunoaştem doar de 24 de ore. Aici mi-am pus unele întrebări pentru prima oară şi consider că multe răspunsuri le-am primit de la cei cu care am interacţionat.”

Andrei Simion

EUROEDU nu se încheie aici. Pentru anul 2013, pregatim partea a doua a proiectului formată din alte 3 etape: o serie de filme inspiraţionale despre elevii care au intrat în program, sesiuni de public speaking în şcoli generale şi sesiuni de board, în care elevii vor putea să lucreze la un proiect alături de angajaţii unor companii partenere. Și pentru că știm că vrei să păstrezi legătura cu noi, te invităm să dai un LIKE paginii oficiale de facebook, Școala de Valori. Click aici

…………………………………………………………………………………………………………………………………………

Mulțumim partenerilor noștrii care au făcut posibilă realizarea acestui proiect – susținut de  Biroul de Informare al Parlamentului European în România, Unlock Research și finanțat de DB SCHENKER ROMTRANS SA – servicii de logistică și transport.

 

 

Dă mai departe!

Fă o investiţie de viitor și sprijină financiar tinerii ambițioși. Donează pentru educație!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *