Pentru 2018, ne pregătim să scriem povestea liceenilor Excepţionali cu și mai multă determinare. Hai să o construim împreună, prin alergare, implicare și pasiune pentru educație!

Dacă visezi să te răcoreşti pe culmile munţilor şi vrei să susţii 100 de elevi cu rezultate valoroase să creeze proiecte de impact pentru societate, te aşteptăm să îţi pui adidaşii de alergător-fundraiser la Transmaraton! 

Pe 17 septembrie 2017, comunitatea alergătorilor dornici de provocări la înălțime se reunesc pe cea mai frumoasă şosea din lume, Transfăgărășanul, într-o cursă a faptelor bune și a depășirii propriilor limite.

Înscrie-te la Transmaraton şi dă un plus de valoare educaţiei elevilor cu potențial, devenind fundraiser pentru Școala de Valori – proiectul Excepționalii! Avem și 3 vești bune:

  • Anul acesta, ai patru curse din care poți alege: Zeceton (10 km), Semimaraton (21 km), Maraton (42 km) și Ultramaraton (50 km)
  • Dacă te înscrii în perioada 29 iunie-1 iulie, primești 10% REDUCERE!
  • Ca fundraiser pentru Excepționalii – Școala de Valori, te bucuri de o echipă voioasă, susținători pe cinste și multe surprize!

Vrem să ducem proiectul Excepţionalii la următorul nivel, după ce în 2017 58 de elevi de liceu au avut parte de o experiență educațională complexă, în urma căreia au creat și implementat 12 proiecte de impact în comunitățile locale, pentru colegii lor de generație. Vezi AICI rezultatele Excepționalilor de la ediția 2017.

Perseverenta noastra construieste drumul lor!

Împreună construim caractere puternice pentru un viitor mai bun și punem bazele unei comunităţi de tineri autonomi, implicați social.

Cum te înscrii la fundraiser Școala de Valori la Transmaraton?

  • Pasul 1: Intră pe http://www.transmaraton.org/inscriere/formular/
  • Pasul 2: Alege cursa la care vrei să te înscrii, apoi completează datele tale.
  • Pasul 3: La întrebarea “Ce cauză dorești să susții?” alege Școala de Valori

Dacă ai nelămuriri legate de rolul tău de fundraising pentru proiectul Excepționalii, Flori te ajută cu drag:

  • Email: flori.coceanu@scoaladevalori.ro
  • Telefon: 0726 138 925