Play4FinancialSkills Juniori

Atitudinile și obiceiurile noastre financiare încep să se formeze de la o vârstă foarte fragedă. Cu flash cards – Play4FinancialSkills Juniori – tinerii pot înțelege noțiunile financiare de bază și vor afla informații referitoare la comportamentele financiare sănătoase, pentru întreaga lor viață. Conturarea perspectivelor financiare pe termen lung, a tinerilor, sprijină procesul de modelare a unor comportamente financiare productive și integrarea în disciplina personală a unor sisteme simple dar riguroase care pot să conducă la creșterea bunăstării personale, cu impact pozitiv pe termen lung și în comunitate.
Finanțele personale joacă un rol fundamental în pregătirea tinerilor pentru liceu, facultate și carieră, dar mai ales pentru viață. Cu Play4FinancialSkills Juniori, jucătorii își pot pune la bătaie cunoștințele și în același timp pot învăța cu „cărțile pe masă” noțiuni noi care mai târziu, dacă acestea vor fi aplicate în viața cotidiană, le vor putea modela comportamentul financiar.

Ghidați de profesori, consilieri, părinți sau frați/surori mai mari, tinerii pot explora lumea finanțelor personale într-o manieră inedită. Setul de carduri conține cuvinte din domeniul financiar (în limba română și corespondentul acestora în limba engleză) care exemplifică noțiuni financiare specifice, ancore vizuale ale conceptelor financiare, pilde și sfaturi de la oameni care au obținut succes financiar personal, precum și fraze educaționale de completat.

Așadar, prin intermediul flash cardurilor, tinerii 8+ ani au ocazia să experimenteze reflecția personală, meta-învățarea, dezvoltarea rațiunii personale și învățarea auto-reglată.

Pe scurt, Play4FinancialSkills Juniori este un joc care familiarizează și întărește vocabularul tinerilor atât cu termenii și definițiile cheie din educația financiară de bază, cât și să-i pună în mișcare și să interacționeze între ei pentru a-și crește nivelul de inteligență financiară.

qr

Simularea bazată pe board game, îmbunătățește funcționarea creierului, pentru că stimulează gândirea logică, activează memoria și dezvoltă abilitatea de a anticipa deciziile coechipierilor. Totodată, dezvoltă răbdarea și capacitatea tinerilor de a-și urmări scopurile. Acest tip de joc necesită o strategie clară, gândire deductivă și inductivă, este aplicabil în situații cotidiene și stimulează creativitatea micilor jucători. Astfel, bazat pe un set de reguli, Play4FinancialSkills, reduce stresul, provoacă amuzament și motivează jucătorii să imerseze în lumea auto-descoperirii, pentru câteva minute sau ore.

Vârsta recomandată: 8-10 ani

Dacă consideri că această soluție educațională este una valoroasă și intenționezi să sprijini educația tinerilor dezavantajați, poți investi încredere, siguranță sau bunăstare.
Tu alegi ce Investitor vrei să fii!

Ce primești dacă donezi?

Donezi 350 RON

și primești board game Play4FinancialSkills Junior + Certificat de Investitor Încredere

(35 acțiuni)

Donezi 450 RON

și primești board game Play4FinancialSkills Junior + Certificat de Investitor Siguranță

(45 acțiuni)

Donezi 550 RON

și primești board game Play4FinancialSkills Junior + Certificat de Investitor Bunăstare

(55 acțiuni)

Îți mulțumim că alegi să sprijini educația!