W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com

EY Express #getfutureready

Am prelungit perioada de înscriere la proiect până pe 5 martie 2017. Aplică aici!

In a world in motion, the biggest risk is standing still. #GetFutureReady

CLICK HERE FOR THE ENGLISH VERSION

Cum se prevede viitorul in mediul profesional?

Nu avem nevoie de globul de cristal pentru a-ți răspunde la întrebare. Chiar în momentul în care citești aceste rânduri, schimbarea transformă în mod fundamental societatea, lumea afacerilor, oamenii.

Ceea ce în trecut aparținea de domeniul SF, în prezent aparține de domeniul cotidianului. Inteligența artificială și robotica reinventează modul în care lucrăm. Comportamentele se schimbă, preferințele se schimbă, așteptările se schimbă, ceea ce impactează toate patternurile de cerere și consum. Se transformă modelele de business. Lumea este VUCA – Volatile, Uncertain, Complex, Ambiguous – iar stagnarea e cel mai mare risc pe care ți-l poți asuma în carieră.

Pentru a răspunde noilor nevoi și trenduri profesionale care se nasc în contextul schimbării disruptive, am creat EY Express, un program unic, care antrenează competențele viitorului în România. 

Ce este programul EY Express si ce il face diferit?

EY Express este un accelerator de carieră de cinci zile, cu un design inovator, în care creăm contextul perfect pentru interacțiune și punem la dispoziție instrumentele necesare pentru un nou tip de experiență de învățare. Miza este ca tu să începi să îți construiești o cariera activă, în ritmul și spiritul schimbării.

Pornind de la provocările mediului profesional al viitorului, proiectul îmbină strategii de învățare inedite și abilități practice, fiind bazat pe:

  • Antrenarea a cinci competențe cheie– rezolvarea de probleme complexe și gândirea critică, managementul interpersonal, exceptional client service, managementul riscului, managementul de proiect.
  • Gamification– sistem de puncte susținut de un storyline, care să declanșeze atât cooperare, cât și concurență între participanți. Punctele sunt acordate individual și pe echipe și permit evaluarea progresului și a abilităților dobândite.
  • Gândire digitală– folosirea SLACK și WORDPRESS pentru realizarea de proiecte, colectarea datelor și evaluare.
  • Feedback direct de la traineri și mentori
  • Învățare peer-to-peer –un raport adecvat între proiecte de lucru în echipă, proiecte individuale și sesiuni de mentorat.

Cum se desfasoara?

  • Lucru în echipă. 60% din timp, participanții vor lucra împreună la proiecte, folosind învățarea activă. Ei vor colabora pe echipe și vor concura unii cu alții, iar la final vor primi puncte în funcție de cât de bine și-au îndeplinit task-urile, primind totodată feedback pentru activitatea lor.
  • Proiecte individuale. 10% din timp va fi alocat proiectelor individuale, când tinerii vor avea de realizat diferite quest-uri și de făcut teste online, despre care vor scrie pe platforma WordPress a proiectului. Din nou, vor fi răsplătiți cu puncte.
  • Sesiuni de mentorat. În 30% din timp, tinerii se vor întâlni cu echipa de mentori EY pentru a discuta despre mindset-uri și carieră. Se adaugă și de aici puncte.

La final, cele mai bune echipe vor fi premiate, iar participanții activi vor avea ocazia să se angajeze în cadrul EY.

Cand si unde?

Martie 2017, la biroul EY din București. Echipa de formatori va fi compusă din traineri Școala de Valori și profesioniști ai companiei EY.

Cui se adreseaza?

Am gândit programul cu o abordare puternic interdisciplinară pentru studenții de anul 3 și masteranzii cu background tehnic, IT și de business, precum și absolvenților. Astfel, focusul este pe dezvoltarea unui set de competențe și nu pe testarea cunoștințelor teoretice dobândite pe băncile universităților.

Selecția participanților va fi realizată de echipa EY, pe bază de CV. Experiențele internaționale și activitățile extracurriculare sunt un plus.

#GetFutureReady – Aplica aici

Exploreaza si ramai conectat:


EY Romania

EY este unul din liderii mondiali în furnizarea de servicii de audit, asistență fiscală, tranzacții și consultanță. Informațiile și serviciile de calitate pe care le livrează ajută la consolidarea încrederii în piețele de capital și în economiile din întreaga lume. Dezvoltă lideri de excepție care clădesc echipe de excepție, menținând promisiunea de a construi unui mediu profesional mai bun pentru angajați, clienți și comunități din întreaga lume.


Fă o investiţie de viitor și sprijină financiar tinerii ambițioși. Donează pentru educație!