W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com

iMKreative Camp

Vezi o reclamă și îți zici că ai putea face ceva mai bun?

Gândești în sloganuri?

Ideile cool îți vin într-un ritm de 23/minut, că nici n-ai timp să le scrii?

Atunci înseamnă că locul tău este la iMKreative Camp, tabăra dedicată liceenilor ambițioși, care vor să-şi antreneze mușchiul creativității și să afle secretele comunicării cu schepsis.

iMKreative Camp îți lansează o provocare la creativitate, pentru ca tu să ai mai multă încredere în propriile idei şi în capacitatea ta de a le pune în practică, dar şi pentru a fi mai convingător atunci când vine vorba de a le prezenta altora.

7 motive pentru a participa la iMKreative Camp

  1. Te bucuri de 5 zile de relaxare și distracție, care îți vor condimenta vacanța de vară cu experiențe inedite.
  2. Descoperi mai multe despre marile invenții ale tuturor timpurilor, despre marketing, dezvoltare de produs şi advertising.
  3. Aplici cunoştinţele proaspăt-dobândite într-o competiţie contra-timp pe echipe. Fiecare grup dezvoltă o idee de produs propriu, pe care trebuie apoi să o prezinte juriului. Cele mai inspirate creaţii vor fi premiate, deci concursul va fi cu atât mai palpitant!
  4. Îţi dezvolţi gândirea critică, capacitatea de lucru în echipă şi abilităţile de prezentare, skill-uri utile indiferent de cariera pe care vrei să o urmezi.
  5. Găsești inspirație și contextul pentru a-ți valorifica din plin creativitatea efervescentă.
  6. Înveţi să iei decizii pe cont propriu, dar şi împreună cu ceilalţi şi ai ocazia să afli ce rol ţi se potriveşte mai bine într-o echipă: eşti un lider? Poate un starter? Eşti un constructor sau un susţinător? Un bun conector sau un bun investigator?
  7. Îţi faci prieteni noi și cunoști tineri din toată țara.

Cand si unde are loc?

Ediția din 2017 s-a desfășurat în perioada 3-7 iulie, la Pensiunea Casa Blanca, din Câmpulung Muscel.

*Tabăra este dedicată elevilor de liceu.

Răsfoiește raportul proiectului și vezi ce idei creative au copt participanții!


Parteneri media

                                 


Până acum, iMKreative Camp s-a desfășurat sub denumirea de INVENTICA. Au avut loc două ediții, iar fiecare a însemnat câte 5 zile de escapadă creativă alături de tineri implicaţi şi puşi pe treabă, îndrumaţi de mentori dedicaţi. Prima ediţie s-a desfăşurat în anul 2012 şi a implicat 30 de adolescenţi, copii ai angajaţilor companiei Zentiva, partenerul nostru, iar a doua ediţie a avut loc în 2013, la Piteşti, cu susţinerea EuroAPS.


Fă o investiţie de viitor și sprijină financiar tinerii ambițioși. Donează pentru educație!