W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com style=
W3Schools.com

Think Ahead Impro

Înscrierile pentru acest proiect sunt momentan închise.

think ahead impro ateliere

Trac? Lipsă de idei? Neîncredere?

Dacă vrei să te eliberezi de ele, vino la Think Ahead Impro, atelierul de improvizaţie teatrală special pentru adolescenţi, unde îţi dezvolţi creativitatea, te antrenezi să lucrezi în echipă şi înveţi să jonglezi cuvintele în faţa publicului!

Ce este IMPROvizaţia teatrală?

Improvizaţia teatrală a fost dezvoltată în anii ’40 de profesoara americană de teatru Viola Spolin şi mai târziu, la sfârşitul anilor ‘70, de Keith Johnstone, un profesor englez de teatru.

Improvizaţia reprezintă o formă de spectacol în care totul este creat pe loc de improvizatori. Fără să aibă un regizor sau un scenariu pe care să se bazeze, aceştia pot crea poveşti, poezii sau cântece, pot inventa personaje şi scenete de teatru, cu ajutorul sugestiilor venite de la public. Şi nu, nu trebuie sa fii actor profesionist ca să faci asta. Ai nevoie doar de deschidere şi de exerciţiu!

De ce să vii la IMPROvizaţie?

  • vei fi mai sigur pe tine
  • îţi va fi mai usor să lucrezi într-un colectiv
  • vei avea un nou hobby
  • vei dobândi mai multă încredere în părerile tale, dar le vei accepta și pe ale altora
  • îţi exersezi memoria
  • vei începe să gândeşti ”out of the box”
  • vei deveni mai creativ şi mai spontan
  • îţi va fi mai uşor să ”laşi de la tine”, dar vei lua iniţiativa atunci când e cazul.

Improvizaţia este o modalitate distractivă şi relaxantă de a dobândi încredere în tine, oferindu-ţi ocazia de a-ţi dezvolta abilităţi practice prin joc. La Think Ahead Impro vei fi parte dintr-un grup vesel şi vom lucra împreună exerciţii deopotrivă amuzante şi folositoare, care te vor provoca să gândeşti “altfel” şi să fii mai deschis în relaţiile cu ceilalţi.

Atelierele vor fi ţinute de Ciprian Nemeşiu, actor profesionist, membru al trupei de improvizaţie teatrală ”Freeze” şi trainer autorizat ANC.

Think Ahead Impro constă în 8 întâlniri săptămânale a câte 2 ore, care vor avea loc în weekenduri, sâmbătă sau duminică (ora se va decide de comun acord cu participanţii). Datele atelierului vor fi stabilite în momentul în care se va forma o grupă de 12 persoane.


Fă o investiţie de viitor și sprijină financiar tinerii ambițioși. Donează pentru educație!