W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com style=
W3Schools.com

Zentiva Express

SALUT ȘI BINE AI VENIT!

Ești elev în clasa a XI-a sau a XII-a?

Daca DA, și ai ajuns până aici, vom presupune că­ vrei să ai parte de cea mai tare experiență a verii, la Școala de Vară Zentiva: să te cunoști distrându-te, să înveți experimentând, să câștigi una din cele 8 burse de studiu și posibilitatea de a lucra dupa terminarea liceului în Zentiva, una dintre cele mai tari companii farmaceutice din țară!

Cum? E simplu!

CE ESTE ZENTIVA EXPRESS?

Aflat la cea de-a cincea ediție, Zentiva Express este un proiect gândit special pentru tine și alți elevi de clasa a XI-a și a XII-a din liceele și grupurile școlare tehnice din București.

Zentiva Express 2016

Programul se desfășoară în următoarele etape:

  • Înscrieri: 10 mai – 3 iunie 2016

În această perioadă vom veni în liceul tău pentru a prezenta programul Zentiva Express și îţi vom răspunde la toate întrebările.

  • Selecție și interviuri: 6 – 24 iunie 2016

Dacă te numeri printre cei aproximativ 200 aplicanți, te vom chema în etapa următoare: un centru de evaluare în care să ne cunoaștem mai bine, să vedem ce îți place și ce te pasionează.

  • Școala de vară: 11 – 15 iulie 2016

Dupa aceea, poți ajunge printre cei 20 de elevi ce vor participa la ȘCOALA DE VARĂ ZENTIVA. Aici te așteaptă noi prieteni, elevi de aceeași vârstă cu tine din peste 15 licee din București, o mulțime de activități distractive prin care să te cunoști și să înveți lucruri noi.

  • Practică: 18 – 22 iulie 2016

Mai apoi, daca ne dovedești că ai crescut și îti mai și place de Zentiva, poți fi și tu printre elevii ce vor afla ce se întamplă în spatele ușilor uneia dintre cele mai importante companii farmaceutice, timp de două săptămâni de practică în departamentele companiei Zentiva.

  • Bursa de studiu și angajare

La final, poți fi unul dintre elevii care vor beneficia de bursa de studiu pe durata anului școlar 2016 -2017 și care vor fi angajați dupa terminarea liceului.

zentiva 2014 scoala de valori

CE MAI ASTEPTI?!

Înscrie-te online AICI!

Și dacă încă nu te-am convins, mai avem câteva motive pentru care merită să aplici:

  • Experimentezi etapele unui proces de angajare, ce te va ajuta pe viitor în obținerea unui loc de muncă;
  • Ai șansa de a intra în Școala de Vară Zentiva alături de alți elevi de vârsta ta;
  • Ajungi să experimentezi mediul de lucru dintr-o companie multinațională, lucrând alături de profesioniști în domeniu, pe durata a 5 zile de practică;
  • Ai șansa de a obține o bursă de studiu, iar la finalul liceului un loc de muncă în cadrul Zentiva.

CUM MA POT INSCRIE?

Dacă ești elev în clasa a XI-a sau a XII-a la un liceu tehnic din București, deja ai trecut de primul hop!

Nu mai trebuie decât să te înscrii, fie direct prin completarea formularelor de înscriere pe care le găsești la profesorii coordonatori din fiecare liceu, fie online aici.

Contact

Sebastian Hrib, Project Manager
E-mail: sebastian.hrib@scoaladevalori.ro
Telefon: 0747 952 607

* Prima ediție a proiectului Zentiva Express a avut loc în anul 2012, când a și primit premiul pentru “Cel mai bun program de recrutare și selecție în 2012” în cadrul Galei Premiilor de Excelență HR Club, datorită rezultatelor și impactului pozitiv asupra elevilor. În cadrul ediției din 2013, programul a atras 250 de aplicanţi din 15 licee și grupuri școlare tehnice din capitală, dublu faţă de numărul de înscriși din prima ediție.


Fă o investiţie de viitor și sprijină financiar tinerii ambițioși. Donează pentru educație!