W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com

Preselecții la Pun Pariu pe Talent

Preselecții la Pun Pariu pe Talent

Posted in Evenimente and tagged | Leave a Comment

“Pun Pariu pe Talent se află la a doua ediția și îi provoacă pe tineri să iasă din mulțime. Indiferent de talentul pe care îl au, elevii pot veni la audiții până în decembrie, în funcție de calendarul afișat pe site-ul www.punpariupetalent.ro . Toți elevii participanți vor beneficia de workshop-uri, promovare și o experiență care merită trăită cel puțin odată în timpul liceului.

Vedetele au transmis salutări celor care vor să participe în acest an. Printre acestea se află Andrei Leonte, Nicole Cherry sau Sorin Brotnei și Mihai Gruia (ex- Akcent), cei care dețin  Mango Records și oferă premiul cel mare din acest an, un contract muzical cu casa lor de producție. Radio21 rămâne alături de competiția care s-a transformat anul trecut într-un veritabil fenomen în rândul liceenilor. Cristi Stanciu si Liviu Hodor sunt gata să-i primească în studio pe cei mai talentați participanți.

Dacă îți dorești să începi o carieră în lumina reflectoarelor și te consideri cel mai talentat liceean, nu ezita să participi din 18 octombrie la preselecțiile Pun Pariu pe Talent.

Daca vreți să vă testați talentul înscrieți-vă la preselecții cu un mail care să conțină datele voastre la  contact@punpariupetalent.ro  și de restul de ocupăm noi.

În acest an punem la bătaie pe lângă trofeul PPT și un premiu de la MANGO RECORDS, abonamente de dans de la Simply That, promovare prin partenerii noștri media Radio 21 Romania , Evenimentul Zilei și multi alții.”

Silvia Aștefanei, PR coordinator

Pun pariu

 

 

Dă mai departe!

Fă o investiţie de viitor și sprijină financiar tinerii ambițioși. Donează pentru educație!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *