W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com

Proiecte de impact 2017

AMC fest – Focşani (1, 2 aprilie)

Un proiect de tip conferinţă motivaţională, care combină atmosfera de festival cu educaţia non-formală. Proiectul a încorporat un panel cu 5 invitaţi, oameni-model și 5 workshop-uri pe diverse teme.

Spark Plug – Bucureşti (14 mai)

Spark Plug este o conferinţă motivaţională, care creează o conexiune între adolescenţi și oameni care au impact în domeniile în care activează. Un proiect de tip conferinţă motivaţională, care combină atmosfera de festival cu educaţia non-formală. Proiectul a încorporat un panel cu 5 invitaţi, oameni-model și 5 workshop-uri pe diverse teme.

One More Step – Galaţi (1 aprilie), Iaşi (21 aprilie)

One More Step constă în organizarea unui târg de ONG-uri de 1 zi, în care tinerii descoperă opounităţile din comunitatea lor şi cum ar putea deveni voluntari la diferite organizaţii. În cadrul proiectului, se organizează şi o Bibliotecă Vie unde tinerii au şansa de a discuta cu profesionişti din diverse domenii, pentru a înţelege în ce constă profesia faţă de care prezintă interes. Spark Plug este o conferinţă motivaţională, care creează o conexiune între adolescenţi și oameni care au impact în domeniile în care activează. Un proiect de tip conferinţă motivaţională, care combină atmosfera de festival cu educaţia non-formală. Proiectul a încorporat un panel cu 5 invitaţi, oameni-model și 5 workshop-uri pe diverse teme.

Jungla Maturităţii – Piteşti (1 aprilie), Sibiu (8 aprilie)

“Jungla Maturităţii” este o conferinţă de 3 h, adresată tinerilor între 14 si 25 de ani, care vor să schimbe lumea. Proiectul are ca scop: prezentarea abilităţilor generale căutate de un angajator în ziua de astăzi la nivel global crearea unor surse de inspiraţie pentru tinerii noștri paicipanţi cu ajutorul unor oameni de succes din România o “rundă” de life coaching pentru motivarea tinerilor în a-și îndeplini visurile și diferitele aspiraţii.

Meet the Backstage – Vâlcea (31 Maie); București (1 aprilie)

Meet the Backstage oferă îndrumare și promovare tinerilor muzicieni, cu ajutorul trupelor şi aiştilor cunoscuţi din România. Proiectul a constat într-o zi de training-uri cu aişti mari pe diferite teme alese de aceştia, menite să le ofere tinerilor muzicieni o perspectivă realistă despre opounităţile și provocările carierei pe care și-au ales-o.

La obiect – Piatra Neamţ (13 aprilie 2017), Bacău (6 aprilie)

“La obiect” este o conferinţă de tip Bibliotecă Vie, care s-a născut din dorinţa de a oferi liceenilor informaţii practice despre trei domenii cu care se vor întâlni în viaţă la fiecare pas: juridic, financiar și politic. Paicipanţii primesc informaţii de bază despre fiecare dintre aceste domenii, într-un cadru informal, de la invitaţi de succes din fiecare domeniu.

Trust Up – Drobeta (1 aprilie), Zalău (6 mai)

#TrustUp este o iniţiativă construită de tineri pentru tineri, ca răspuns la nevoia generală de a creşte nivelul de încredere în sine al tinerilor de liceu. Prima pae a proiectul constă într-o conferinţă cu 4 invitaţi care au ajuns oameni de succes. Fiecare va vorbi despre câte un instrument de dezvoltare personală. Apoi, în cadrul unor ateliere, tinerii paicipanţi vor avea ocazia să lucreze cu aceste metode. Atelierele vor pune în discuţie și câte o abilitate adiacentă încrederii în sine: hotărârea, determinarea, perseverenţa şi persuasiunea.

Zacusca de Artă – Târgu Mureş (22 aprilie)

Zacusca de Artă este un proiect care generează poă pentru cultură, la fel cum există și pentru zacuscă. Zacusca de Aă fierbe timp de 5-7 ore și i se adăugă tot felul de ingrediente: concee, dans, canvas, expoziţie-concurs foto, henna, caricaturi, slam poetry, scu-metraje, canvas – aă plastică realizată de paicipanţi și multe alte surprize.

HeRo – Oradea, Drobeta, Braşov, Craiova (1 aprilie)

HeRo propune o serie de ateliere ce sprijină adolescenţii să-și atingă obiectivele mai ușor. În cadrul proiectului, tinerii au învăţat, alături de specialiști în resurse umane și traineri, cum se face un C.V., cum se scrie un eseu motivaţional (personal statement), ce incluzi într-o scrisoare de intenţie, care sunt lucrurile la care trebuie să fii atent atunci când mergi la un interviu, dar și cum să-ţi alegi activităţile extra-școlare asel încât să se preteze la viitoarea ta carieră.