W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com

Răcorește-ți ziua cu LecTura de Vacanță!

Răcorește-ți ziua cu LecTura de Vacanță!

Posted in Evenimente and tagged , ,

Pentru că tot a venit vacanţa de vară, iar vremea e din ce în ce mai ispititoare, ne-am gândit să vă propunem o scufundare răcoroasă în lumea magică a lecturii, pe ritmuri de muzică bună, într-o atmosferă chill. 

Drept urmare, alături de Rock FM am pus la cale LecTura de Vacanţă, o campanie dedicată celor care îşi doresc să împartă bucuria de a citi cu alţi iubitori de lectură şi să experimenteze hobby-ul lor în aer liber, în parcuri sau pieţe, pentru a inspira trecătorii să-şi acorde şi ei un mic răgaz de plăcere, lăsându-se purtaţi de aventurile cărţilor.

Vrem să scoatem cărţile în stradă şi să le facem personajele principale ale acestei vacanţe, aşa că pregătim spaţii de lectură relaxante, la firul ierbii, confortabile şi colorate, pentru că cititul e mai plăcut când eşti într-un loc cozy. Vom avea un decor natural, cu flori şi lumină generoasă, pufi şi pernuţe moi. Poţi să vii cu cartea ta preferată sau poţi să împrumuţi una de pe rafturile amenajate la faţa locului.

LecTura de Vacanţă îţi dă ocazia să te bucuri de citit şi să spui tuturor ce înseamnă cărţile pentru tine, lăsând un mesaj în Cartea Cititorilor. În plus, te mai aşteaptă vouchere cu reduceri, ceai şi cookies, întâlniri cu personaje, schimburi de cărţi şi workshop-uri simpatice. Ca să energizăm atmosfera ne-am gândit la jocuri şi tombole cu premii în cărţi, unde norocul ţi-l faci tu singur cu… cartea ta 🙂 Dacă-ţi place să te pozezi, nu rata şansa să dai cărţile pe faţă! Fă-ţi un book-selfie cool şi poţi fi premiat! Mai avem şi un sac de surprize, pe care o să le dezvăluim la momentul potrivit.

AFIS-LECTURA-IZVOR

Înarmează-te cu bună dispoziţie, o carte şi hai să (re)descoperim bucuria cititului! Caravana LecTura de Vacanţă este gata să pornească la drum prin ţară, în căutarea celor mai pasionaţi iubitori de lectură. Îţi dăm întâlnire în următoarele locaţii:

Bucureşti: 4 şi 5 iulie, după ora 16.00, în Parcul Izvor

Cluj-Napoca: 13 şi 14 iulie, în Parcul Central

Sibiu: 16 şi 17 iulie, în Piaţa Mare

Braşov: 19 şi 20 iulie, în Piaţa Sfatului

Piteşti: 28 şi 29 iulie, în Piaţa Trivale

Craiova: 30 şi 31 iulie, în Parcul Teatrului Marin Sorescu

LecTura de Vacanţă continuă şi în august, la Timişoara, Galaţi, Mamaia, Iaşi şi Târgu Mureş, în spaţii pe care o să le anunţăm în curând.

Acceptă provocarea şi vino să împărtăşim plăcerea de a citi!

Dă mai departe!

Fă o investiţie de viitor și sprijină financiar tinerii ambițioși. Donează pentru educație!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *