Later edit: Anunțul nu mai este valabil

Ai ajuns aici pentru că vrei o experiență tare? Vrei să adaugi la raftul tău personal noi abilități de organizare și de coordonare? Noi îți oferim oportunitatea să devii Coordonator Local Raftul cu experiențe, în orașele Cluj-Napoca și București. 

Hai să îți spunem un pic despre proiect: Raftul cu experiențe, un proiect îndrăzneț care îmbină formarea profesională și cunoștințele utile cu ateliere dinamice de dezvoltare personală. Raftul cu experienţe înseamnă o pregătire completă care cuprinde:

• formare profesională în domeniul comercial
• program de internship în magazinele Kaufland
• dezvoltare personală prin ateliere marca Şcoala de Valori.

Ce vei face tu?
1. Recrutarea elevilor în program – vizite în liceu, prezentări la clasă, sunat bază de date, întâlniri cu adolescenţi
2. Selecţie– intervievare adolescenţi împreună cu referentul Kaufland, selectarea celor mai buni candidaţi în program
3. Logistică – distribuire materiale de comunicare în licee, organizare interviu, organizare Assessment Center, semnarea contractelor de practică, analize practicanţi, semnare acorduri de imagine, organizare evenimente de deschidere şi închidere a proiectului şi livrarea de poze, feedbackuri, contracte de practică şi procese-verbale pentru premii către Project Manager
4. Training– livrare sesiuni în cadrul săptămânii de educaţie non-formală, sesiuni de feedback cu participanţii în zilele de vineri (8 zile de training).

Ce vom face noi?
1. Îți oferim oportunitatea de ”a pune la raft” o experiență nouă.
2. Te susținem pas cu pas în demararea activităților
3. Te vom suna să te întrebăm cum mai ești și cum merg lucrurile în mod constant pentru a eficientiza procesul de lucru la distanță.
4. Ne vom întâlni periodic în teren
5. Îți punem la dispoziție experiența noastră și un mod de lucru eficient.

Hai în echipa Raftul cu experiențe! Așteptăm CV-ul tău la adresa andra.baban@scoaladevalori.ro și motivația personală care să răspundă la întrebarea: ”Ce aș putea să aduc eu la raft? ”