Începe 2018 în forță și bifează din ianuarie câteva dintre posibilele rezoluții ale acestui an! Hai la GROW Academy 2k18, terenul de joacă și dezvoltare unde înveți o mulțime de chestii practice într-un mod distractiv!

Aplică pe www.growedu.ro/apply până pe 14 ianuarie 2018! Proiectul va avea loc între 24 ianuarie – 28 februarie, perioadă numai bună ca să îndeplinești următoarele rezoluții: 

  • Cunoști oameni faini – GROW este despre prietenie și relaționare. Vei învăța să creezi legături puternice cu cei din jur, să comunici mai bine cu ei și îți vei face prieteni noi.
  • Călătorești în țări exotice fără să pleci din orașul tău – În aventura GROW te vor ghida traineri internaționali, tineri care vor să exploreze magia acestei lumi și care îți vor împărtăși, la rândul lor, câte ceva din culturile statelor din care vin (Brazilia, Australia, Italia, Luxemburg, Indonezia, Franța, Olanda, Spania, Egipt, India, Statele Unite ale Americii, Germania, Afganistan, Pakistan).
  • Înveți o nouă limbă străină sau să exersezi una deja cunoscută – Proiectul GROW se desfășoară în engleză, deci ce ocazie mai bună să-ți îmbunătățești abilitățile conversaționale în această limbă? Dacă vrei să înveți altă limbă străină, te poți lăsa inspirat de trainerii internaționali, iar aceștia te vor susține să faci primii pași.
  • Lucrezi mai bine în echipăUnde-s mulți distracția crește, așa că skill-urile de lucru în echipă sunt în top la GROW. Iar asta îți va fi de folos începând din liceu și indiferent de ce decizi să faci cu viitorul tău, ce carieră să urmezi. 

  • Faci mai multă mișcare – Atelierele GROW sunt dinamice și te vor face să te ridici de pe scaun pentru a-ți spune părerea și a interacționa autentic cu cei din jur.  
  • Îți descoperi și șlefuiești punctele forte – Construiești o versiune mai bună a propriei personalități pornind de la talentele tale și de la ce te pricepi, apoi te dezvolți și deprinzi noi cunoștințe în domeniile care te interesează.
  • Iei atitudine – La GROW găsești motivație și suport pentru a pune în practică proiecte curajoase, prin care să faci un pic mai frumoasă viața tinerilor din comunitatea ta locală.  

Te-am convins? Ia startul alături de noi pentru cel mai tare an din viața ta de liceu www.growedu.ro/apply!

Dă vestea mai departe și înscrie-te împreună cu prietenii tăi într-o super experiență de început de an!