W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com

“Grow as big and as beautiful as you can, for the sake of the young generation of this country!”

“Grow as big and as beautiful as you can, for the sake of the young generation of this country!”

Posted in Proiecte and tagged , | Leave a Comment

Astăzi, dupa ieri seară –  urmează o nouă etapă din viața proiectului EUROEDU.

Ne apropiem de luna Decembrie, și încep să intru și eu într-o stare pre-hibernală de reflecție asupra vieții, dar mai ales asupra organizației Școala de Valori.

Aseară, 15 Noiembrie 2012, am fost prezent la Biblioteca Vie un eveniment marca EUROEDU, proiect care se află la cea de-a doua ediție.

Au fost foarte multe lucruri care m-au încântat:

1. Am avut la Biblioteca Vie mai mulți adolescenți prezenți decât acum un an, ceea ce înseamnă că interesul este în creștere.

2. Am avut o atmosfera intensă și frumoasă, o energie ridicată atât de la adolescenți cât și de la invitații prezenți: Adina Vlad, Adrian FloreaCristian Lupșa, Florin Iaru, Ivan Patzaichin, Luiza Zan (sau mai simplu și vizual VIDEO)

EuroEdu-biblioteca vie-scoala de valori 1

EuroEdu-biblioteca vie-scoala de valori

3. Am asistat la un  nou proiect în care munca de echipă și-a spus cuvantul:

– Moderatorul nostru, Diana Pintilie, a fost în formă de zile mari prin întrebarile puse invitaților.

Irina Ionescu, managerul de proiect, a fost motivul pentru care adolescenții au fost în număr atât de mare în sală.

– Partenerii noștrii de la DB Schenker (Adina) și Unlock Research (Oana Cândescu) au avut vorbitori pasionați, direct la subiect. Invitații s-au simțit bine și asta a contat enorm.

Fratii ȘerbanAlex si Cosmin – erau din nou alături de noi pentru a imortaliza cele mai frumoase momente din eveniment.

Biroul de Informare al Parlamentului European era din nou gazda acestui proiect – în spațiul atât de drag nouă.

Personal, cred că este cel mai important să ne uitam la noi ca organizație. Eu mă uit și văd un singur lucru: o organizație care crește, se maturizeaza, devine mai stabilă, mai eficientă, mai puternică.  Sigur că muncă multă a fost și va fi în continuare. Dar partea frumoasă este că proiectele noastre încântă participanții. Și, de asemenea, că în fiecare an facem ceva nou: EUROEDU 2012 are parte de o cercetare științifică alături de cei de la Unlock Research – mult mai profundă. Proiectul a prins amploare și va conține elemente de implicare a participanților în contribuție socială. Avem  noi componente prin care putem transmite exemplul lor unui grup cât mai larg de adolescenți.

Cred că în acest weekend e timpul să ne bucurăm de ceea ce am facut (cum spune Ale – “să ne pupăm singuri măcar o oră”) ca apoi săptămâna viitoare să o luăm din nou la drum, operațional, cu evaluari de detaliu, cu analize rafinate și cu planuri clar stabilite pentru viitor.

Nu credeam ca acest moment să vină atât de devreme, dar uite că ajung să mă adresez Școlii de Valori deja ca fiind o entitate externa mie. Performanțele organizației independent de implicarea mea directă îmi arată că organizația este astăzi rezultatul unei echipe mari de oameni, așa că spun cu mare mândrie în glas, “Felicitari, Școala de Valori! Să crești cât mai mult și mai frumos, de dragul generației tinere din această țară!”

Ștefan Palarie

13:49

16.11.2012

Dă mai departe!

Fă o investiţie de viitor și sprijină financiar tinerii ambițioși. Donează pentru educație!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *