W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com

Sponsorizează-ne! 20%

Suntem aici din 2009 pentru a construi caractere puternice pentru societatea de mâine! Credem că este important să ridicăm unul dintre pilonii unei societăți, și anume educația. Alătură-te cauzei noastre și susține educația nonformală printr-o sponsorizare!

În 2019 plănuim lucruri mari și de impact pentru tinerii din România.

Pe o bază deja pusă de-a lungul timpului, vrem să ajutăm cât mai mulți tineri să-și folosească într-un mod eficient potențialul.

Știm că planurile noastre sunt ambițioase și tocmai de aceea avem nevoie de susținerea companiei tale!

Implicare CORPORATE

Contribuabilii plătitori de impozit pe profit au oportunitatea de a se implica activ în dezvoltarea societății românești, fără să presupună costuri pentru societatea sponsor!

Conform Codului Fiscal și Legii Sponsorizării 32/1994, cu modificările și completările ulterioare, firmele pot redirecționa până la 20% din impozitul pe profit pe care îl datorează statului, unei organizații neguvernamentale, prin încheierea unui contract de sponsorizare cu aceasta, în limita a 0,5% din cifra de afaceri – care se scade din impozitul pe profit de plată. Află mai multe detalii despre reglementările fiscale în cazul sponsorizării din acest document.

Exemplu

Cifra de afaceri (CA) a unei societăți comerciale este de 20.000€

Impozitul pe profit datorat este de 1.500 €

Compania poate redirecționa:

  • orice sumă cu o valoare minimă de 0,5% din CA (20.000*0,5%) = 100€
  • o valoare maximă de 20% din impozitul pe profit de plată (20%* 1.500) = 300 €.

Sprijina cu o sponsorizare viitorul educatiei!

Conform unui studiu* realizat în perioada decembrie 2015-februarie 2016, în ceea ce privește comportamentul și obiceiurile societăților comerciale din România privind sprijinirea sectorului neguvernamental, domeniul educației este sprijinit prin redirecționarea impozitului numai într-un procent de 36,3%. Hai să schimbăm asta!

Sponsorizarea va genera:

  • pentru beneficiarii sponsorizării – Școala de Valori – un numar mai mare de participanți la proiecte și extinderea comunităților locale;
  • pentru compania sponsor – o reducere a impozitului de plată cu valoarea integrală a sponsorizării. Astfel, sponsorul plătește suma respectivă către o organizație fără scop lucrativ, cum este Școala de Valori, și nu în contul impozitului pe profit.

De ce să redistribui 20% către Școala de Valori

  • Pentru că suntem responsabili, cu toții, de viitorul educației din țara noastră.
  • Pentru că avem nevoie să formăm oameni competenți care vor profesa, mai târziu, așa cum o facem și noi.
  • Pentru că numai creând comunități de tineri talentați și pasionați vom reuși să ridicăm nivelul educației actuale din România.
  • Pentru că mediul de afaceri are de câștigat din profesionalismul generației viitoare.
  • Pentru că ne pasă.

Cum ne poti ajuta, concret

Încheie un contract de sponsorizare cu noi, pe care îl descarci DE AICI completează cu datele companiei tale, în două exemplare, semnează-l, ștampilează-l, și trimite-l la adresa Școala de Valori, Str. Soldat Neagu Florea, nr.7, etaj 2, interfon 3, Bucureşti, România.

La rândul nostru, îl vom semna și ștampila, și îți vom trimite un exemplar.

Ce impact are sponsorizarea

De la înfiinţare, din 2010 și până acum, Școala de Valori a lucrat alături de 34.000 de elevi pentru a construi prin programe de educație nonformală tineri autonomi cu caractere puternice, care acţionează colaborativ, responsabil şi etic pentru a schimba în bine societatea de mâine.

Nevoia pentru aceste servicii este însă imensă. Anual, în România, peste 3 milioane de elevi au nevoie de formare pentru a deveni adulții responsabili de care avem nevoie. Școala de Valori a reușit în cei 8 ani de activitate să lucreze cu 2% dintre aceștia.


*studiu realizat de Asociația pentru Relații Comunitare (ARC)