W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com

Sustine Exceptionalii “Din toata inima”!

Sustine Exceptionalii “Din toata inima”!

Posted in Proiecte and tagged , , | Leave a Comment

Tinerii excepţionali şi locurile pitoreşti din România fac echipă în cadrul unui proiect inedit!

Retailerul Kaufland, partenerul nostru de încredere, a demarat proiectul Din toată inima pentru România, prin care îi invită pe români să susţină educaţia, promovând în acelaşi timp cele mai frumoase amintiri şi locuri din ţară.

scoaladevalori

Concret, Kaufland invită oamenii să își acorde 1 minut din timpul lor liber, să intre pe site-ul www.dintoatainimapentruromania.ro și să încarce cea mai frumoasă fotografie a lor cu un loc din România. Un apus la mare cu prietenii, un loc liniștit pentru relaxare, casa bunicilor, animalul de companie, cafeaua de dimineață sau înghețata preferată, orice amintire frumoasă este binevenită. Fotografia încărcată în formular va fi plastă pe harta țării sub forma unui spot, ce poate fi distribuit prietenilor și familiei.

Pentru fiecare spot creat, Kaufland va dona 5 lei pentru proiectul nostru Excepționalii, adresat tinerilor care îndrăznesc să viseze să schimbe viitorul. Prima ediţie a programului a avut loc anul acesta, în luna martie, când 84 de tineri talentaţi din toată ţara s-au lăsat inspiraţi de oameni model, cu cariere de succes în domenii diverse, având în comun pasiunea pentru performanţă. Evenimentul s-a finalizat cu un proiect concret, gândit şi implementat chiar de către liceenii Excepţionali: crearea platformei vremsafim.ro, ce găzduiește peste 100 de interviuri ale unor oameni de succes.

Exceptionalii-z1-web-027

Pentru inspirație, poți accesa oricând galeria de spoturi create deja de cei peste 2300 de oameni minunați ce au avut curajul să arate pentru ce le bate inima.

Hai să promovăm împreună o țară frumoasă cu copii excepționali! Din toată inima pentru România, din toată inima pentru educaţie şi valori!

Dă mai departe!

Fă o investiţie de viitor și sprijină financiar tinerii ambițioși. Donează pentru educație!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *