Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare organizează în perioada 11 – 12 martie 2017 cea de-a zecea ediție a Târgului de Job-uri IT&C, în holul EC al Facultății de Automatică și Calculatoare, având ca partener oficial Avira. 

La eveniment, studenții și absolvenții pasionați de domeniul IT&C pot discuta direct cu angajatorii și pot afla de la aceștia cerințele actuale de pe piața muncii, dar și cele mai noi joburi disponibile pentru proaspăt absolvenți, full-time sau part-time, precum și stagii de practică destinate studenților.

Cea de-a zecea ediție a târgului, devenit deja tradiție în Facultatea de Automatică și Calculatoare, aduce noi surprize și provocări pentru participanți, pe care le vei descoperi la standurile firmelor sau la prezentările susținute de acestea începând cu ora 11:00, în cele două zile. Te vei bucura de moduri diferite de a interacționa cu angajatorii și vei putea susține câteva probe sau rezolva diverse probleme de logică pentru a fi pregătit(ă) în eventualitatea unui viitor interviu.

În 2016, peste 30 de companii de top la nivel internațional au prezentat oferte de muncă pentru studenții interesați de acest domeniu, iar 85% dintre pozițiile oferite de acestea au fost ocupate. Atât studenții, cât și angajatorii s-au declarat încântați de eveniment.

Vino la Târgul de Job-uri IT&C să-ți găsești un loc de muncă pe măsura pasiunii tale!

Vezi mai multe detalii despre târg pe pagina www.facebook.com/events/232509863878846