The Color Run. Un eveniment despre care vag auzisem cu vreo doi ani în urmă. Cert este că în vara anului trecut văzusem o reclamă despre evenimentul “The Color Run” de la Bucureşti şi m-a captivat pe loc.

Mi-am amintit brusc că de când eram mic copil îmi doream nespus să ajung la festivalul Holi din India, iar „The Color Run” era ocazia perfectă să îmi îndeplinesc acest vis, mult mai aproape de casă. Când am aflat că va fi şi în Iaşi, am simţit cum o parte din visul meu era pe cale să devină realitate. Fără să mai stau pe gânduri, am aplicat. Când mi s-a oferit ocazia de a fi coordonatoare la o echipă, am acceptat cu bucurie. 

Partea mea preferată a fost cu siguranţă norul de culoare, momentul în care pur şi simplu săream în sus de bucurie şi nu voiam să mai plec de acolo. Atmosfera a fost magică şi fiecare dintre noi am contribuit aşa cum am ştiut mai bine la planificarea şi desfăşurarea evenimentului care a dat startul verii. Echipa pe care am coordonat-o a fost absolut genială, iar fără sprijinul şi ajutorul Andreei Dinu nu ştiu dacă aş fi reuşit să fac faţă tuturor provocărilor.

Cea mai mare provocare pentru mine în acest proiect a fost să am grijă ca fiecare membru din echipă să îşi îndeplinească cât mai bine atribuţiile şi totodată să îi mai rămână timp să se şi distreze.

În urma acestui proiect pot spune că am acumulat mai multă experienţă în ceea ce priveşte postura de lider, am descoperit noi modalităţi de a-mi organiza timpul mult mai eficient şi, nu în ultimul rând, am învăţat să am încredere în forţele proprii.

În cadrul proiectului m-am simţit ca într-o familie, întrucât am fost înconjurată de oameni calzi şi frumoşi, dornici să ajute mereu acolo unde era necesar.

The Color Run se deosebeşte cu uşurinţă de alte evenimente similare prin entuziasmul atât al participanţiilor, cât şi al organizatoriilor, prin multitudinea de surprize, prin focusarea spre amuzament şi distracţie şi nicidecum pe rezultatele atletice, dar mai ales prin nebunia de culori care l-a făcut unic.

Dacă ar trebui să rezum The Color Run în câteva cuvinte, aş spune că a reprezentat cea mai activă, emoţionantă şi uimitoare zi din viaţa mea. Iaşiul avea nevoie de un astfel de eveniment, iar datorită oamenilor minunaţi prezenţi acolo, totul a fost pe deplin magic.

Prin oportunitatea de a fi voluntară la acest eveniment mi-am îndeplinit dorinţa la care visam cu ardoare în copilărie, cu atât mai mult că am contribuit şi eu la realizarea acestui eveniment de neuitat.

Vă recomand să nu rataţi The Color Run, deoarece este o experienţă unică, amestecată cu distracţie, nebunie colorată şi amintiri memorabile!

Abia aştept următoarea cursă The Color Run din Iași, atunci cu siguranţă voi alerga şi eu!

*** Bianca Berzuc – Iaşi ***

Vezi pe Facebook cum a fost atmosfera la The Color Iași 2017!