Myndself Hub PepinTEEN

Valorilie HUB-ului

Integritate și onestitate

Considerăm că ne trăim viața bazată pe principiile și valorile personale, care ne ghidează drumul de zi cu zi. Integritatea și onestitatea fac parte din valorile echipei, bazându-ne pe niște principii morale puternice bazate pe onestitate.

Îmbunătățire constantă

De-a lungul istoriei din întreaga lume, în special în statele dezvoltate, există acest principiu de îmbunătățire și dezvoltare continuă, ceea ce duce la realizări din ce în ce mai mari. Această valoare dorim să o aducem în comunitate și în HUB, implicit, pentru a păși împreună spre treptele cunoașterii și dezvoltării.

Inovație și diversitate

În societatea în care trăim, bazată pe schimbări rapide și efecte imediate, educația non-formală adresată tinerilor trebuie să fie într-o inovație permanentă. Obiectivul nostru este de a promova creativitatea ca scop principal în dezvoltarea personală și socială, prin învățarea și găsirea/ folosirea unor strategii moderne folosite pentru o educație non-formală de calitate.

Accent pe munca în echipă

Munca în echipă este esența succesului, indiferent de domeniul despre care vorbim. Un factor principal existent este încrederea crescută, implicare și performanțe crescute în comunitate. Împreună vom crea un mediu de lucru plăcut.

Impact pozitiv în societate

În continuare credem cu tărie în puterea voluntariatului și a tinerilor cu dorință de implicare în societate. Motto-ul după care ne ghidăm este „Fii schimbarea pe care vrei s-o vezi în lume”, și credem în impactul pe care tinerii îl pot avea asupra comunității locale.

Misiunea HUB-ului

Principala misiune a echipei este de a dezvolta tineri din cadrul liceelor din Municipiul Iași pentru a-și pune amprenta in societate și pentru a dezvolta, la rândul lor pe alți tineri, cu ajutorul atlierelor de soft și hard skills la care vor lua parte.

Povestea noastră

Ideea a pornit de la coordonatorul echipei – Christo Conuț– care își dorea să creeze un spațiu de coworking, făcut de studenți pentru studenți. În această idee ne-am alăturat și noi, Andrei Bordean, Andrei Manolache, Gabriel Ungureanu și Ștefan Tihon. Astfel, ne-am unit forțele pentru a câștiga proiectul PepinTEEN, creat de Asociația Școala de Valori, pentru a crea un hub educațional în Municipiul Iași cu scopul de a realiza ateliere de „soft skills” (comunicare; public speaking; gândire creativă, laterală etc.) dar și „hard skills” (ateliere de IT). În luna Noiembrie a anului 2022 vom da startul acestui hub educațional, amplasat la parterul corpului A al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Cine suntem noi

Christo Conuț - Responsabil Comunicare
Hei, bună, salut! Christo este numele meu, iar cel mai important lucru pe care trebuie să știi despre mine este că sunt un geograf cu sete de experiențe noi, oameni de calitate și povești pe care să le creăm împreună. Cel mai important lucru pe care-l vom face împreună în cadrul hub-ului este de a ne dezvolta reciproc și, împreună, să ajungem cât mai sus în povestea pe care o vom scrie cu toții.

Gabriel Ungureanu - Responsabil Financiar
Salutare! Gabi îmi spune lumea. Originea mea este la munte , de aceea nu mă împac prea bine cu marea. Îmi place să spun povești, să creez lucruri, în 3D, 2D sau 7D. Sunt pasionat de geografie , artă, lucruri pe care vreau să le transmit mai departe deoarece imi place să lucrez cu oamenii!

Andrei Bordean - Responsabil Implicare Comunitară și Voluntariat
Numele meu este Bordean Andrei-Claudiu , dar toată lumea îmi spune Șene sunt o persoană foarte veselă, ambițioasă și îmi place foarte mult să văd oamenii în jurul meu zâmbind!

Andrei Manolache - Responsabil Operațional
Sunt Manolache Andrei, masterand la Geomatică (Facultatea de Geografie și Geologie), implicat în acest Hub cu dorința de a putea ajuta mai departe cum am fost și eu ajutat. Vreau să realizez o stare de bine și de încredere în viitoarele generații cu ajutorul echipei din care fac parte pe partea, pe partea profesională prin ateliere cât și cea personală împărtășind din hobby-urile mele. Sunt nerăbdător să vă întâlnesc!

Ștefan Tihon - Responsabil Fundraising și Parteneriate
Sunt Ștefan, un pasionat de geografie, iar cu ajutorul voluntariatului în diferite proiecte, am descoperit plăcerea de a lucra cu oamenii și de a împărtăși zâmbete și stare de bine.

Activități Think Hub

Seara de drag organizată cu voluntarii

Training-uri pregătire voluntari

Teambulding ThinkHub

Seară de film

Party Volunteers

Seara voluntarului ThinkHub

TreasureHunt Educației

Obiective

O comunitate cât mai unită;

Voluntarii au șansa in viitor de a deveni eduprenori astfel Think Hub va avea continuitate;

Voluntarii comunității vor învață din tainele training-urilor se softskills și hardskils;

Experiența de voluntariat într-un mediu plăcut și dornic de a dezvolta competente.

SOCIAL MEDIA Think HUB Iași