W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com
W3Schools.com

Vara-n toata tara, sa-nceapa GROWzaveala!

Vara-n toata tara, sa-nceapa GROWzaveala!

Posted in Proiecte and tagged | Leave a Comment

Teze, teme, trezit de dimineață? Nu, mulțumim! Vacanța de vară bate la ușă, iar noi toți suntem nerăbdători să aruncăm grijile, caietele cu teme și ghiozdanele deoparte pentru 3 luni și să spunem DA tuturor experiențelor și aventurile pe care această vară ni le pregătește. Piscină, mare, munte, festivalul preferat de muzică? Picnic, excursii, relaxare, prieteni noi? Dar ce zici de puțină educație non-formală? Lista de to do’s pentru vacanță este plină de oportunități, trebuie doar să le prioritizăm corespunzător pentru un efect pozitiv garantat.

1540 tineri au decis că își doresc mai mult decât o vară de relaxare, iși doresc o vară cu adevărat GROWzavă, așa că au răspuns afirmativ provocării non-formale oferite de Școala de Valori și AIESEC România și se pregătesc pentru cea de-a 16-a ediție a celui mai mare program național de educație non-formală cu predare în limba engleză.

grow summer 2016

București, Cluj, Târgu-Mureș, Timișoara, Brașov, Craiova, Iași, Galați, Pitești și Suceava sunt cele 10 orașe gata să înceapă GROWzăveala, reunind pentru 6 săptămâni 4 traineri români și 30 de traineri internaționali de pe tot globul, din tări ca SUA, China, Brazilia, Hong Kong, Egipt, India, Belgia, Slovacia, Turcia, Mexic, Azerbaijan, Singapore, Indonezia, Malaezia, Rusia sau Pakistan, gata să-și împărtășească cunoștințele, cultura și gândurile cu particpanții GROWzavi.

Cu ateliere despre leadership, antreprenoriat, autenticitate, branding personal, obiceiuri sănătoase, orientare în carieră sau scrierea unui CV, ediția de vară GROW își plănuiește să antreneze mințile tinerilor pentru cel mai cool maraton mental de vară prin modulele RUNNER și WORLD, recomandate elevilor de clasa a X-a, respectiv a XII-a.

O vară ce îmbină jocuri, provocări, ateliere non-formale, prieteni noi de pe toate continentele, ateliere în limba engleză și amintiri de neuitat nu sună rău deloc, așa-i?

E vară-n toată țara, să-nceapă GROWzăveala! Noi suntem pregătiți, tu?

grow summer 2016 teens

Pentru mai multe detalii legate de proiect, curriculă sau gânduri ale participanților și trainerilor din edițiile trecute, vizitează site-ul www.growedu.ro sau pagina de Facebook a proiectului www.facebook.com/growedu.ro.

Dă mai departe!

Fă o investiţie de viitor și sprijină financiar tinerii ambițioși. Donează pentru educație!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *